Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (19/12) στην πλατεία Συντάγματος ανάμεσα σε τρία κορίτσια -εμπλεκόμενες πιθανότατα δύο ανήλικες και μία ενήλικη-, με μια 16χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι από μαχαίρι.

Το θύμα είχε μία τυπική γνωριμία με τα άλλα δύο κορίτσια και για άγνωστη αιτία τσακώθηκαν, ήρθαν στα χέρια και μια κοπέλα με στιλέτο πιθανότατα τύπου πεταλούδα τραυμάτισε στον δεξί μηρό τη 16χρονη. Η ανήλικη μαθήτρια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Η 16χρονη στη συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Συντάγματος, έδωσε κατάθεση, ανέφερε όσα γνώριζε για τις δύο δράστιδες και αποχώρησε. Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των κοριτσιών.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που προκαλεί προβληματισμό, καθώς συνέβη σε ώρα σχετικής αιχμής (21:54 το βράδυ) σ’ ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας και με «πρωταγωνίστριες» κορίτσια (σ.σ. ανήλικα τουλάχιστον τα δύο).