Μετανιωμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο 25χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 19χρονης στον Πειραιά. Σύμφωνα με τα όσα έχον γίνει γνωστά για την υπόθεση όλα έγιναν όταν ο δράστης γύρισε από τη δουλειά του σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά (σ.σ. η κοπέλα εργαζόταν στην Καλλιθέα), με τον ίδιο να υποστηρίζει στους αστυνομικούς ότι αφού την πυροβόλησε στο κεφάλι, όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, έκρυψε στην κατάψυξη το όπλο, το οποίο είχε προμηθευτεί παράνομα πριν ένα χρόνο από Ρουμάνους.

«Τσακωθήκαμε και κάποια στιγμή πάνω στην ένταση και ενώ βρισκόμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, πήρα το πιστόλι και την πυροβόλησα», φέρεται να είπε ο 25χρονος στους αστυνομικούς του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου, όταν πήγε να παραδοθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο 25χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο καυγάς τους ξεκίνησε όταν η 19χρονη είδε στο κινητό του μηνύματα από άλλη γυναίκα. «Είδε κάποια μηνύματα στο κινητό μου από άλλη γυναίκα και ξεκίνησε ο καυγάς. Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης. Δεν ήθελα να την σκοτώσω» φέρεται να υποστήριξε ο 25χρονος.

Γείτονες του ζευγαριού υποστήριξαν στην κάμερα του Alpha πως ο 25χρονος ήταν έντονος και επιθετικός ενώ το τελευταίο διάστημα άκουγαν και αρκετή φασαρία.