Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη του τηλεοπτικού σταθμού Mega στο επεισόδιο της Παρασκευής (4/11) ασχολήθηκε με την υπόθεση του βιασμού γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο από τον αποκαλούμενο «βιαστή με το τατουάζ», παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και τί έλεγε η μητέρα πριν τον συλλάβουν.

«Η υπόθεση αυτή δεν έχει κλείσει για τις αρχές», τόνισε η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη και συνέχισε: «καθώς υπάρχουν ακόμη δύο γυναίκες που φέρεται να τον έχουν αναγνωρίσει ως τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε, οπότε η έρευνα συνεχίζεται».

Ωστόσο, να αναφέρουμε ότι ο 45χρονος άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή. Τον συνέλαβαν οι αλβανικές αρχές καθώς είχε διαφύγει στη γειτονική χώρα και τον παρέδωσαν στην ελληνική αστυνομία.

Απολογούμενος, επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει και ενώπιον των αστυνομικών, ότι δηλαδή αποδέχεται τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού ισχυριζόμενος ωστόσο ότι πρόκειται για τυχαία περιστατικά και πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Τι έλεγε η μητέρα του βιαστή στην εκπομπή πριν από τη σύλληψή του

Η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ μίλησε πριν από τη σύλληψή του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τον γιο της και για τη φυγή του στην Αλβανία.

«Ντρέπομαι για τον γιο μου. Δε με νοιάζει γι’ αυτόν. Δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ. Εγώ είμαι μία κυρία. Αυτός τι έκανε; Δεν ήταν μικρός, ήταν 44 χρονών άνδρας», τόνισε και συνέχισε:.

«Τί να το κάνω αν λέει η γειτονιά τα καλύτερα για εμένα, με κατέστρεψε αυτός. Ντρέπομαι… Δε θέλω να θυμάμαι. Για εμένα είναι πεθαμένος. Δούλευα εγώ για να μου κλέβει ο γιος μου τα λεφτά και να με χτυπάει».

«Τέσσερα χρόνια που μένει μαζί μου, με καταστρέφει. Είναι ντροπή, έχει και δύο παιδιά», είπε η μητέρα του 45χρονου. «Ξέρετε που μπορεί να βρίσκεται τώρα;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Είναι στην Αλβανία, στο σπίτι που έχω εγώ. Πέρασε και από κάποιους συγγενείς μας. Πήγε η Ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω αν τον έχουν συλλάβει», ανέφερε χαρακτηριστικά.