Μία δυσώδης υπόθεση έρχεται ξανά στην επιφάνεια μετά τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον της μητέρας τους δύο αδέρφια, ηλικίας 17 και 22 ετών σήμερα, ότι «κάλυπτε» τον πατέρα τους ο οποίος τα βίαζε και τα εξέδιδε σε τρίτα πρόσωπα.

Η μήνυση υποβλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών και διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα.

Η αρχική, ωστόσο, καταγγελία – που δεν είναι γνωστό σε τι στάδιο βρίσκεται σήμερα κι αν η έρευνα κατέληξε κάπου – είχε γίνει το 2018 όταν τα παιδιά ήταν 13 και 18 ετών αντίστοιχα.

Στη μήνυση αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι βιασμοί ξεκίνησαν το 2012, όταν δηλαδή το αγόρι ήταν 7 ετών και το κορίτσι 12 ετών, με δράστη τον ίδιο τους τον πατέρα ο οποίος φέρεται να έφερνε στο σπίτι τους στα Πετράλωνα κι άλλους άνδρες (φίλους του αλλά και αγνώστους στα παιδιά), οι οποίοι ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες διαθέσεις τους.

Ο άνθρωπος που βοήθησε τα παιδιά να ανοίξουν την ψυχή τους και να απευθυνθούν τότε στην Αστυνομία για τα όσα φρικώδη φαίνεται να βίωναν ήταν ένας εκπαιδευτικός, στον οποίο μίλησε το αγόρι.

Τέσσερα χρόνια μετά την καταγγελία του 2018, τα αδέλφια εμφανίστηκαν ξανά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και έκαναν μήνυση σε βάρος της μητέρας τους, κατηγορώντας την για συγκάλυψη της δράσης του πατέρα τους.

Όπως φέρονται να κατέθεσαν, η μητέρα τους γνώριζε για τους βιασμούς και δεν έκανε τίποτα για να τα προστατέψει, ενώ η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης.