Σε απόπειρα δολοφονίας μιας ηλικιωμένης γυναίκας και του γιου της, οι οποίοι διατηρούν ξενοδοχείο στην Αίγινα, εμπλέκονται οι τέσσερις συλληφθέντες από την αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είχε διαφορές με επιχειρηματία που διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (σ.σ. κλαμπ) στην περιοχή της Καλλιθέας και συγκεκριμένα σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι της. Οι διαφορές τους αφορούσαν στο γεγονός ότι η ηλικιωμένη γυναίκα και ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στην Αίγινα, διαμαρτυρόταν για την ηχορύπανση που προκαλούσε το μαγαζί του επιχειρηματία. Συγκεκριμένα φέρεται να τον είχε καταγγείλει για διατάραξη κοινής ησυχίας και άλλα συναφή αδικήματα.

Ο ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες κατηγορείται ότι έδωσε εντολή στους υπόλοιπους τρεις συλληφθέντες να ξυλοκοπήσουν την ηλικιωμένη ξενοδόχο και το γιο της τον Αύγουστο του 2021 και ενώ αυτοί βρίσκονταν στην Αίγινα. Ο επιχειρηματίας, με χρόνια εμπειρίας στη νύχτα, κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης και οι τρεις συνεργοί του ως φυσικοί αυτουργοί.

Η έρευνα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ενώ μετά το πέρας της θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.