Πεπειραμένους χαρακτηρίζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας τους τέσσερις κακοποιούς που τα ξημερώματα της Τρίτης εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία στη λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο.

Οι ληστές αφού ακινητοποίησαν το θύμα τους, το ανάγκασαν –με απειλές ακόμη και για τη ζωή του- να τους δώσει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του. Η συνολική λεία των ληστών υπολογίζεται σε περίπου 100.000 ευρώ (σ.σ. σε μετρητά και χρυσές λίρες), ενώ άρπαξαν και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του επιχειρηματία.

Σε βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται η διαφυγή των δραστών αρχικά με τα πόδια και στη συνέχεια με το κλεμμένο όχημα το οποίο παράτησαν κι έβαλαν φωτιά στην οδό Αγίου Θεολόγου στο Μενίδι, προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι άντρες της Ασφάλειας εντόπισαν και μία σακούλα που περιείχε μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Το θύμα μετά τη φυγή των κακοποιών, κατάφερε να λυθεί και ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. που διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους, εκτιμώντας ότι πρόκειται για σεσημασμένους και αποφασισμένους για όλα.