«Δεν το θεωρώ δικαίωση» αναφέρει η ογκολόγος της μικρής Μαλένας από την Πάτρα μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή που δείχνει εγκληματική ενέργεια ενώ εξηγεί από την πρώτη φορά βροντοφώναζε πως το κορίτσι δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

«Να σας πω την αλήθεια δεν το θεωρώ δικαίωση. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σοκαρισμένη και όχι δικαιωμένη. Τι δικαίωση να έχω αν σκοτώνει μία μάνα ένα παιδί 3,5 ετών; Αν όντως το σκότωσε αυτή, μιλάμε για άνθρωπο με διαβολική σκέψη», δήλωσε η ογκολόγος που είχε αναλάβει την κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Mega και την εκπομπή Live News.

«Από την πρώτη στιγμή μου χτύπησαν καμπανάκια τόσο η αλλόκοτη συμπεριφορά της μητέρας όσο και η λανθασμένη -όπως αποδείχθηκε- ιατροδικαστική έκθεση που απέδιδε τον θάνατο της μικρής σε ηπατική ανεπάρκεια» συμπλήρωσε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου την απειλούσε με μήνυση

Όπως αποκάλυψε η ογκολόγος που είχε αναλάβει τη μικρή η Ρούλα Πισπιρίγκου την είχε πάρει τηλέφωνο και της έλεγε πως θα της κάνει μήνυση.

«Η μητέρα με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα μου κάνει μήνυση γιατί δεν προσέξαμε το παιδί και πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Της είχα πει, ότι δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια και ας κινηθεί όπως νομίζει νομικά. Εάν τελικά αποδειχθεί ότι έτσι έγινε, η γυναίκα αυτή θέλει διπλή μήνυση, δεν θέλει μόνο γιατί σκότωσε τα παιδιά της, θέλει και για το θέατρο που έπαιζε» υπογράμμισε η ογκολόγος.