Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λάρισα με πρωταγωνιστή έναν 58χρονο. Ο άνδρας έσυρε από τα μαλλιά μία 31χρονη και την εγκατέλειψε σε ερημική τοποθεσία επειδή αρνήθηκε να συνευρεθεί με άνδρες στο νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία και μεταδίδει το larisanew.gr η 31χρονη βρέθηκε στη Λάρισα την περασμένη Πέμπτη (26/5) προκειμένου να εργαστεί, για λίγες ημέρες, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Όταν όμως η νεαρή αρνήθηκε να συνευρεθεί με άνδρες, όπως είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ, ο 58χρονος ο οποίος συνελήφθη την οδήγησε σε άγνωστη αγροτική ερημική περιοχή και όπως η ίδια κατήγγειλε την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο τα προσωπικά της πράγματα.

Ο κατηγορούμενος άσκησε σωματική βία στην 31χρονη, την τραβούσε από τα μαλλιά και την εξωθούσε να βγει από το αυτοκίνητο.

Η 31χρονη ενημέρωσε αστυνομικούς σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και κατήγγειλε τον πρώην εργοδότη της με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να παραμένει κρατούμενος.

Ο 58χρονος κατηγορείται για μαστροπεία, εξύβριση και σωματική βλάβη συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.