Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την καταγγελία σε βάρος του για τον βιασμό Αγγλίδας τουρίστριας στη Ρόδο, μίλησε το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother στην πρωινή εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «θα πρέπει να ζήσω μ’ αυτό», υπογραμμίζοντας ότι «όταν σε έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά, αυτό μετά μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ και της εμφάνισης του κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις:

Πώς αισθάνεσαι μετά την αποφυλάκισή σου;

Αρκετά χαρούμενος, δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία θα λάμψει στο τέλος πραγματικά. Η απάντηση που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω σημαίνει ότι είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής κι η εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά και τα στοιχεία είναι υπέρ μου γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω.

Με την κοπέλα αυτή μίλησες σήμερα, μετά την αποφυλάκισή σου;

Όχι δεν μίλησα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω.

Στη δουλειά θα επιστρέψεις;

Ναι. Τώρα σε λίγο ετοιμάζομαι για να πάω στη δουλειά μου κανονικά. Δεν θα αλλάξει η δουλειά μου κι η ζωή μου για ένα γεγονός που είναι λάθος.

Η μαμά σου πως είναι; Τι σου είπε; Τα πρώτα της λόγια;

Τίποτα μια αγκαλιά με πήρε. Η μαμά μου ήταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη είναι για εμένα. Όταν σε έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά, αυτό μετά μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή.

Τώρα θα είσαι πιο συγκρατημένος την επόμενη φορά που θα θελήσεις να προσεγγίσεις ένα κορίτσι;

Λογικό δεν είναι να μου έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό πρόβλημα όλο αυτό;

Φοβάσαι τώρα πια;

Ναι, ναι. Αρκετά φοβάμαι, θα πρέπει να ζήσω με αυτό.