Θύμα επίθεσης από οδηγό φορτηγού καταγγέλλει πως έπεσε μια γυναίκα. Και ο λόγος της επίθεσης σύμφωνα με την ίδια ήταν μια θέση parking. Η κ. Αρετή Γεωργιλή μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και εξιστόρησε τα όσα καταγγέλλει.

«Κατ’ αρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί πριν από λίγο έμαθα ότι ο άνθρωπος αυτός συνελήφθη και ξέρω ότι η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του ήταν μεγάλη. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την αντίδραση από την στιγμή που έγινε η καταγγελία μέχρι την στιγμή που έφτασα στο αστυνομικό τμήμα και όλη την ανυπόφορη διαδικασία για κάθε γυναίκα» είπε αρχικά η καταγγέλλουσα και εξήγησε στην συνέχεια τι εννοούσε.

«Κατ’ αρχήν δεν ήρθε ποτέ η Άμεση Δράση. Η Άμεση Δράση άκουσε, υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο ακούγεται όταν τηλεφωνούσα στην Άμεση Δράση, ακούγεται ο δράστης να λέει “θα σε χτυπήσω και θα σου σπάσω τα δόντια” με τους επιθετικούς προσδιορισμούς που χρησιμοποίησε. Τους λέω “ακούτε; Σας παρακαλώ πολύ φοβάμαι”» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Alpha.

Πώς συνέβη το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγέλλουσα

«Διεκδίκησα να βγω από το parking μου και του είπα να μεταφέρει το φορτηγό του. Το είπα μια με καλό τρόπο, το όποιο δυο με καλό τρόπο, την τρίτη φορά άρχισε να με λοιδορεί και να χρησιμοποιεί ύβρεις κατά του φύλου μου, της σωματικής μου διάπλασης, των ερωτικών μου προτιμήσεων που δεν ξέρω πώς τις ξέρει, και όλα αυτά τα σχετικά που λένε οι σεξιστές άνδρες. Εγώ, όπως καταλαβαίνετε, δεν το άφησα και του λέω “εντάξει, τις διαφορές μας θα λύσει η Άμεση Δράση”. Ξεκίνησα να παίρνω φωτογραφίες το δημόσιας χρήσης όχημα του και την πινακίδα του και να καλώ την Άμεση Δράση. Αυτό πυροδότησε τον αντρικό εγωισμό του προφανώς και άρχισε να με χτυπάει. Λίγο πριν με χτυπήσει, είχα καλέσει την Άμεση Δράση που άκουσε ότι αυτός πρόκειται να με χτυπήσει, τους είπα ότι φοβάμαι, δεν πρόλαβα να τελειώσω τη φράση μου και άρχισε να με χτυπάει. Κινήθηκα νομικά. Έχω κάνει δίωξη για ρητορική μίσους, πράξεις μίσους, έμφυλη βία, ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.