Μια νέα γυναικοκτονία, αυτή της 43χρονης Αΐντα από τον 55χρονο σύζυγό της στην Καβάλα, συγκλονίζει τη χώρα. Ο δράστης φέρεται να υποστηρίζει ότι σκότωσε τη γυναίκα του επειδή τον πρόσβαλε. «Δεν ανοίγεται, δεν μιλάει», λένε χαρακτηριστικά από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κινδύνου.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται αυτές τις ώρες βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου όπου δολοφονήθηκε η Αΐντα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι να μπαίνει περίπου στις 16:30 της Πέμπτης στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες και κατέβασαν τα στόρια.

Η φαρμακοποιός κάθεται στο κομπιούτερ και ο δράστης την τραβάει στο καμαράκι που είχε για να ξεκουράζεται,. Εκεί μένουν 3,5 λεπτά… είναι τα 3,5 δραματικά λεπτά για την 43χρονη, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος τη στραγγάλισε.

Μετά τη δολοφονία, ο συζυγοκτόνος βγαίνει από το καμαράκι, ξαναμπαίνει και τραβάει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του και στις 00:30 ειδοποίησε την Αστυνομία, όταν και ομολόγησε το έγκλημα.

Η ανάρτηση από το νοσοκομείο

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ο 55χρονος είχε κινητό και ανέβασε ανάρτηση για την γυναίκα αποχαιρετώντας την. «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά… Με σύννεφα στολισμένη… Ντυμένη νύφη στους θεούς…» έγραψε στο Facebook.

Η κίνηση αυτή έχει εξοργίσει το οικογενειακό περιβάλλον της 43χρονης φαρμακοποιού.