Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, που έπεσε θύμα επίθεσης χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών, ανακύπτουν νέα στοιχεία από το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε και δείχνουν ακόμη έναν δράστη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το συγκεκριμένο μαχαίρι που βρέθηκε σε απόσταση μερικών μέτρων μακριά από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο.

Η εξέταση του στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα «δείξει» ένα ακόμα άτομο που συμμετείχε στο φονικό. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μετά το μαχαίρωμα, ένας από τους δράστες το καθάρισε από τα αίματα και το πέταξε για να μην ενοχοποιηθεί σε τυχαίο έλεγχο.

Μάλιστα, υπάρχουν ίχνη αίματος πάνω στη λάμα και θα γίνει έρευνα για το πού ανήκει, ενώ θα εξεταστεί για τυχόν αποτυπώματα.

Νέες συλλήψεις

Το επόμενο χρονικό διάστημα ενδέχεται να υπάρξουν νέες συλλήψεις, σχετικά με την υπόθεση.

Πληροφορίες του Star, αναφέρουν ότι η αστυνομία είναι κοντά στην ταυτοποίηση του οδηγού και του δεύτερου αυτοκινήτου της φονικής συμπλοκής. Ωστόσο, θα πρέπει να εντοπιστούν και τα κατάλληλα στοιχεία για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστικά, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ εν αποστρατεία, διευκρίνισε πως «πιστεύω ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν όλα τα στοιχεία, ταυτότητα των δραστών, αλλά χρειάζεται χρόνος για να τους οδηγήσουν με τεκμηριωμένες κατηγορίες στη Δικαιοσύνη».