Ανατροπή στην υπόθεση με την αρπαγή παιδιού στη Σπάρτη

Νεαρή Ρομά δήλωσε πως το παιδί είναι δικό της και το έδωσε για οικονομικούς λόγους


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
19:22
25/05/2015
Ανατροπή στην υπόθεση με την αρπαγή παιδιού στη Σπάρτη
loading

Μια νεαρή Ρομά εμφανίστηκε σήμερα στον ανακριτή Σπάρτης και δήλωσε ότι το τετράχρονο αγοράκι που βρέθηκε στον καταυλισμό Ρομά στην Τραπεζοντή Λακωνίας, είναι δικό της και το είχε δώσει η ίδια στην οικογένεια όπου βρέθηκε, προκειμένου να το μεγαλώσει - δηλώνοντας ταυτόχρονα πως η γυναίκα του ζευγαριού, είναι εξαδέλφη της.

Νωρίτερα, το πρωί, το ζεύγος των Ρομά που εγκαλείται για αρπαγή ανηλίκου, είχε παρουσιαστεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και είχε δηλώσει πως γνωρίζει τη μητέρα του μικρού αγοριού, υποδεικνύοντας τη συγκεκριμένη νεαρή Ρομά, που έφτασε αργότερα στο ανακριτικό γραφείο με το δικηγόρο τους.

Η φερόμενη ως βιολογική μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε στον ανακριτή ότι έχει κι άλλα παιδιά που μένουν μαζί της, την έχει εγκαταλείψει ο σύζυγός της και έτσι έδωσε το τετράχρονο αγοράκι στην εξαδέλφη της προκειμένου να μπορέσει να το ζήσει - γιατί δεν μπορούσε να το μεγαλώσει η ίδια - με σκοπό κάποια στιγμή να το πάρει πίσω.

Μετά ταύτα, ο ανακριτής Σπάρτης διέταξε και λήφθηκε βιολογικό υλικό από τη φερόμενη ως βιολογική μητέρα, προκειμένου να πιστοποιηθεί με εξέταση DNA, αν είναι αλήθεια τα όσα εκείνη ισχυρίζεται.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων αναμένεται να εκδοθούν αύριο το απόγευμα, και για το λόγο αυτό, το ζευγάρι των συλληφθέντων θα παρουσιαστεί εκ νέου στον ανακριτή, μεθαύριο Τετάρτη στις 9 το πρωί.

Για το άλλο ζευγάρι που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία εξέλιξη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει