Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη η εξιχνίαση της δολοφονίας μίας 69χρονης γυναίκας στο Βόλο το 2009. Ο δολοφόνος είναι ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγες μέρες κατακρεούργησε τη νονά του με 42 μαχαιριές. Και μάλιστα το θύμα του πριν 12 χρόνια ήταν η μητέρα του δικηγόρου του.

Η κόρη της Νίκης Μιλήνη μίλησε στον ΑΝΤ1. «Άρχισα να ουρλιάζω. Από πού και ως πού να πάει εκεί το μυαλό μου; Είχα κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο δολοφόνος της μητέρας μου», δήλωσε, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι οι Αρχές ξεγελάστηκαν αρχικά και άφησαν τον δολοφόνο να ξεφύγει. «Επί χρόνια τον είχε πελάτη, γιατί ήταν μπλεγμένος σε διάφορα» είπε.

Επισήμανε πως η μητέρα της είχε σερβίρει παγωτό στον μετέπειτα φονιά της, ενώ όταν άρχισε να τη μαχαιρώνει, παρά τα ουρλιαχτά της, κανείς από τη γειτονιά δεν αντέδρασε για να προσφέρει βοήθεια.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης μαθαίνοντας ότι ο πελάτης του ήταν και ο φονιάς της μητέρας του είπε: «Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου Νίκης Μηλίνη τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».