Ανέβηκαν οι τόνοι στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας κατά τη διάρκεια της εξέτασης από την πολιτική αγωγή του 40χρονου που φέρεται να αποτέλεσε το «μήλο της έριδος».

Ο τρόπος των ερωτήσεων που αφορούσαν τις ερωτικές επαφές του μάρτυρα με την κατηγορούμενη προκάλεσαν την αντίδραση της έδρας με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να παρεμβαίνει πολλές φορές επισημαίνοντας πως ο ρόλος της πολιτικής αγωγής είναι να κάνει ερωτήσεις και όχι να επιτίθεται στο μάρτυρα. 

«Κύριοι συνήγοροι εδώ γίνεται δίκη. Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης» σχολίασε ο πρόεδρος απευθυνόμενος στην πολιτική αγωγή η οποία στη συνέχεια ζήτησε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του 40χρονου με την κατηγορούμενη.

Ο 40χρονος κατέθεσε στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι

Ο εισαγγελέας λαμβάνοντας το λόγο είπε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται σημειώνοντας: «Το δικαστήριο έχει διατηρήσει ένα επίπεδο. Δεν είναι ανάγκη υπεισερχόμαστε σε προσωπικές λεπτομέρειες. Καλώ όλους να μη διευρύνουν το κατηγορητήριο με θέματα που δεν μας αφορούν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.