Μπήκε τρεις μήνες φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Είχε την ατυχία να έχει το ίδιο όνομα με έμπορο ναρκωτικών


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11:55
18/11/2014
Μπήκε τρεις μήνες φυλακή λόγω... συνωνυμίας
loading

Φυλακή… κατά λάθος έκανε ένας Βούλγαρος, ο οποίος έμεινε για τρεις ολόκληρους μήνες σε κελί για υπόθεση ναρκωτικών διότι είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον διακινητή.

Ο Βούλγαρος πέρασε τα σύνορα για να δουλέψει ως εποχικός εργάτης. Είχε μαζί του όλα τα απαραίτητα έγγραφα και κατά τη διάρκεια ελέγχου συνελήφθη ως …φυγόποινος για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι ελληνικές διωκτικές αρχές που διαθέτουν φωτογραφίες και δακτυλικά αποτυπώματα των δύο ανδρών δεν μπήκαν στον κόπο να τα συγκρίνουν , με αποτέλεσμα ένας αθώος άνθρωπος να φυλακιστεί άδικα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».

Ο Αντόν Ρούσεφ υπέβαλε «αίτηση ταυτοποίησης» προς την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Τρικάλων για να πράξουν τα δέοντα. Έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Ο πραγματικός δράστης είχε συλληφθεί για κατοχή 60 γραμμαρίων ηρωίνης μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στις Σέρρες. Στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, δήλωσε ψευδώς ότι ονομάζεται Αντόν Ρούσεφ και μόλις αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον ανακριτή, έγινε… καπνός.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει