Με ιδιαίτερη ψυχρότητα αντιμετώπισε το θάνατο της συζύγου του Καρολάιν ο 33χρονος πιλότος, όταν έφτασαν στη μεζονέτα οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Οι αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στον τόπο του εγκλήματος, επικοινώνησαν μαζί μου και μου ανέφεραν -έπειτα από ερώτησή μου -ότι τους έκανε εντύπωση η ψυχρότητα με την οποία αντιμετώπισε το θάνατο της συζύγου του. Μετά την ενημέρωση από τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του είναι νεκρή, οι αστυνομικοί σχολίασαν την ψυχρότητά του και λίγο μετά του πήραν το παιδί από τα χέρια γιατί δεν τους άρεσαν κάποιες κινήσεις που έκανε. Υπήρχαν εξ αρχής πολλά κενά» είπε στην ΕΡΤ.

«Νόμιζε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα» είπε περιγράφοντας στην ΕΡΤ την ψυχρότητα του καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Ανέφερε ότι εξαρχής «όλες οι εκδοχές ήταν στο κάδρο. Ακολουθήθηκε μια μεθοδολογία βήμα-βήμα και ο πιλότος φάνηκε ότι είχε δίκιο ότι αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί».

Γλυκά Νερά: «Είχαμε άποψη, δεν μιλούσαμε γιατί έτσι έπρεπε να γίνει»

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής τόνισε ότι παρότι «είχαμε άποψη, δεν μιλούσαμε γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Δεν έπρεπε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και να κάνουμε κακό στην έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Υπήρξε μια εξέλιξη των ερευνών και φτάσαμε στο σημείο να συλληφθεί ο δράστης την ώρα που έπρεπε».

Ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. «Η Ελληνική Αστυνομία είναι παρών. Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να αισθάνεται ασφαλής» ανέφερε, παρομοιάζοντας τον φόνο στα Γλυκά Νερά με το έγκλημα του Ολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους.

Τέλος, ο κ. Καλλιακμάνης υπενθύμισε τις δηλώσεις του κατηγορούμενου «να μη συμβεί αυτό που συνέβη σε μένα σε κανέναν” και σχολίασε ότι “ίσως αυτό που ήθελε να πει είναι να μη ζήσει κανείς την απόρριψη που ένιωσε αυτός».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.