«Εδώ υπήρχαν πολλά προβλήματα. Δεν ήταν το ευτυχισμένο ζευγάρι όπως έδειχνε. Ήθελε η Καρολάιν να χωρίσει και ήρθε άλλος ένας τσακωμός. Ο δράστης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και ξεπέρασε την κόκκινη γραμμή», δήλωσε στην ΕΡΤ η εγκληματολόγος Δέσποινα Σβουρδάκου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Βλέπουμε μίσος, εκδίκηση. Βλέπουμε ένα έγκλημα ζηλοτυπίας, στο οποίο ο πρωταγωνιστής αφαιρεί τη ζωή της συζύγου γιατί έτσι θα λύσει το πρόβλημα και φυσικά νομίζει ότι θα έχει δικό του το παιδί, κάτι που δεν υφίσταται. Λειτούργησε με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Βασάνιζε το μυαλό του με αρκετό καιρό» είπε στην ΕΡΤ για τη συμπεριφορά του καθ’ ομολογία δράστη.

«Στα εγκλήματα ζηλοτυπίας βλέπουμε βαρβαρότητα. Είναι το μίσος. Είναι η έχθρα. Θεωρώ ότι το σχεδίαζε στο μυαλό του και γι’ αυτό χρησιμοποίησε αυτό το προφίλ, προσπαθώντας να μη βρουν οι αστυνομικοί στοιχεία» τόνισε η κ. Σβουρδάκου, επισημαίνοντας ότι ο θύτης ήταν κτητικός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.