Για παράβαση καθήκοντος στους χειρισμούς της στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη κατηγορεί την 19η τακτική ανακρίτρια ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας κατέθεσε σε βάρος της δικαστικής λειτουργού αναφορά- καταγγελία στην αρεοπαγίτη επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, Ζαμπέτα Στράτα την οποία καλεί να εξετάσει τις καταγγελίες του ότι σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών.

Σε δήλωση του ο συνήγορος υπεράσπισης του προφυλακισμένου σκηνοθέτη κατηγόρησε την ανακρίτρια ότι χειραγωγεί τους μάρτυρες, δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης ενώ την ίδια ώρα αποδέχεται τις μαρτυρίες αναξιόπιστων ανθρώπων.

«Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης» επανέλαβε ο κ. Κούγιας προσθέτοντας: «Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίες χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος».

Μάλιστα, τόνισε πως πρόθεση του είναι να καταθέσει και μήνυση για παράβαση καθήκοντος σε βάρος εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρόκειται για «μια υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος» και έστρεψε τα βέλη του σε βάρος των μαρτύρων και των μηνυτών. «Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν το Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας: «Είναι αθώος άνθρωπος ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως, όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.