Ένας 46χρονος υπήκοος Πακιστάν συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε κατάστημα mini – market , ιδιοκτησίας του 46χρονου, στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • Δεκαεπτά (17) αλουμινένιες και είκοσι πέντε (25) νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου λεπτοκομμένου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (54) κιλών και (945) γραμμαρίων.
  • Οκτώ (8) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, τις οποίες ο 46χρονος είχε προμηθευτεί χωρίς παραστατικά και τις διέθετε ομοίως προς πώληση.
  • Το χρηματικό ποσό των (91) ευρώ.

Η ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.