Με πολυσέλιδα υπομνήματα απάντησαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας CCC στις καταγγελίες του Χρήστου Καλογρίτσα για εικονική σύμβαση με τον λιβανέζικο κολοσσό που συνδέεται με τις τηλεοπτικές άδειες, το 2016.

Οι επικεφαλής του ομίλου, συμφερόντων οικογένειας Χούρι, στις εξηγήσεις τους ενώπιον της δικαιοσύνης φέρονται να διέψευσαν τις καταγγελίες του εργολάβου επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό τους ότι τα 3 εκατομμύρια ευρώ ήταν προκαταβολή για υπεργολαβία της εταιρείας «Τοξότης» για έργο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που είχε αναλάβει η CCC, το οποίο ουδέποτε υλοποιήθηκε.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εξηγήσεις τους στην πταισματοδίκη επικαλέστηκαν την απόφαση ελληνικού δικαστηρίου που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες με την οποία, όπως αναφέρουν, επικύρωσε αυτή του Ελβετικού Διαιτητικού Δικαστηρίου πως το επίμαχο ποσό αφορούσε στο έργο και πρέπει άμεσα να επιστραφεί από τον Χρήστο Καλογρίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας στην κατάθεση του είχε επαναλάβει τις καταγγελίες  για «στημένο» διαγωνισμό που αφορούσε τις τηλεοπτικές άδειες, που καταγράφονται στην έγκληση της εταιρείας «Τοξότης», εμφανίζοντας ως κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.