Αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών Αττικής, μετά από έλεγχο που διενέργησαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, συνέλαβαν τον 30χρονο οδηγό του, κάτοικο Γαργαλιάνων – Μεσσηνίας, διότι βρέθηκε να κατέχει ποσότητα χασίς συνολικού βάρους είκοσι ενός κιλών και πεντακοσίων γραμμαρίων, που είχε τοποθετήσει σε τέσσερις νάιλον σακούλες.

Ακολούθως σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε ποσότητα χασίς, συνολικού βάρους πεντακοσίων εβδομήντα έξι γραμμαρίων, την οποία κατείχε από κοινού με τον 33χρονο σύνοικο αδελφό του, ο οποίος και αυτός συνελήφθη.

Στη συνέχεια ύστερα από εξερεύνηση χώρου σε δασική περιοχή, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους, μέσα σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο βρέθηκαν δύο πλαστικά βαρέλια, τα οποία περιείχαν ποσότητα χασίς συνολικού βάρους 19 κιλών και 500 γραμμαρίων, τα οποία κατείχε ο πρώτος.

Τα ναρκωτικά και το Ι.Χ. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Καλαμάτας και προανάκριση ενεργεί το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας.