Οικιακός βοηθός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, με την κατηγορία ότι αφαιρούσε χρήματα από χρηματοκιβώτιο, στο σπίτι όπου εργαζόταν στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 58χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται ότι τον τελευταίο χρόνο, χρησιμοποιώντας αντικλείδια που είχε εξασφαλίσει, απέσπασε σταδιακά από το χρηματοκιβώτιο 125.000 ευρώ περίπου.

Κίνησε όμως τις υποψίες των ιδιοκτητών, οι οποίοι ενημέρωσαν την Ασφάλεια και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον παρακολουθούν διακριτικά. Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω την ώρα που επιχειρούσε να αφαιρέσει το ποσό των 10.000 ευρώ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν αντικλείδι του χρηματοκιβωτίου και άλλο ένα θωρακισμένης πόρτας, που οδηγούσε στο χώρο όπου βρίσκονταν το χρηματοκιβώτιο.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε αργότερα στο σπίτι του, κατασχέθηκαν βιβλιάρια καταθέσεων, αποδείξεις προθεσμιακών καταθέσεων, γραμμάτια είσπραξης και εντάλματα πληρωμής, μέσω των οποίων προκύπτει η διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών. Βρέθηκε ακόμα και μία καραμπίνα με φυσίγγια.