Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν νωρίτερα τη Δευτέρα στην οδό Αγίου Μελετίου στο κέντρο της Αθήνας, μόλις λίγα μέτρα από τη συμβολή της με την Κωνσταντινοπόλεως.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η ΕΡΤ, μια ομάδα Ρομά κυνηγούσε κάποιους άλλους –πιθανότατα- Ρομά με ρόπαλα στα χέρια. Ένας από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε.

Εκείνη τη στιγμή, ένας πολίτης πάρκαρε το μηχανάκι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από τα πυρά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και το ΕΚΑΒ προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, προσήγαγαν 5 άτομα και ακόμη ένα, του οποίου η συμμετοχή στο επεισόδιο εξετάζεται.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, λίγα μέτρα από το σημείο όπου εκτυλίχθηκαν τα παραπάνω βρίσκεται ένα σχολείο. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:45. Μισή ώρα αργότερα, τα παιδιά σχολούσαν από το σχολείο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βγήκαν στη συνέχεια στον Κηφισό και έκαναν έρευνες για να αντιμετωπίσουνε και άλλα άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων, ένα διερχόμενο όχημα τους έκλεισε τον δρόμο με αποτέλεσμα οι δύο μοτοσικλέτες να χάσουν την ισορροπία τους και να τραυματιστούν οι 4 αστυνομικοί που επέβαιναν σε αυτές.

Οι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και δεν διατρέχει κανένας από τους 4 κάποιον κίνδυνο. Οι δύο ωστόσο είναι λίγο πιο σοβαρά τραυματισμένοι.