Οι τυρόπιτες, ο ζωέμπορας και η επίσκεψη στο φαρμακείο: Όλα τα απίστευτα επιχειρήματα για τις αναστολές στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ύστατη προσπάθεια να μην εκτελεστούν οι αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων μέχρι το Εφετείο


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
14:29
16/10/2020
Οι τυρόπιτες, ο ζωέμπορας και η επίσκεψη στο φαρμακείο: Όλα τα απίστευτα επιχειρήματα για τις αναστολές στη δίκη της Χρυσής Αυγής
33
loading

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που συνήθιζαν να βγάζουν προς τα έξω παρουσίασαν σήμερα οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, στην ύστατη μάχη των συνηγόρων τους να τους κρατήσουν εκτός φυλακής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε αθώος και χαρακτήρισε εξοντωτική την ποινή των 13 ετών. Ο συνήγορος του Στάθη Μπούκουρα είπε ότι το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ψήνει τυρόπιτες και πεϊνιρλί, ενώ ο δικηγόρος του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου επικαλέστηκε τη δουλειά του ως ζωέμπορα για να τονίσει ότι με αυτή ζει την οικογένειά του.

Ηλίας Κασιδιάρης: «Η ποινή των 13 ετών με εξοντώνει»

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε εξοντωτική την απόφαση σε «ηθικό, πολιτικό και ανθρώπινο επίπεδο» καταγγέλλοντας παραβίαση των δικαιωμάτων του.

«Επί οκτώ ώρες η εισαγγελέας έχει δηλώσει πως είμαι αθώος. Πληρώ όλες τις προϋποθέσεις, όταν προφυλακίστηκα για ένα χρόνο και τότε τόνιζα πως είμαι αθώος. Ομοίως και τώρα επιμένω πως για το αδίκημα που κρίθηκα ένοχος είμαι αθώος και ζητώ το δικαίωμα να πάω στο εφετείο. Εάν δεν πάρω αναστολή δεν θα έχω αυτό το δικαίωμα. Μέχρι να ξεκινήσει το εφετείο δυστυχώς θα έχω εκτίσει αυτή την εξοντωτική ποινή» ανέφερε.

Ακόμη είπε ότι θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη αν πάει φυλακή τονίζοντας «ξεκίνησα και πάλι την επαγγελματική ζωή μου, τη δουλειά μου. Για δεύτερη φορά θα είμαι στη φυλακή χωρίς να έχω το δικαίωμα μιας κρίσης σε δεύτερο βαθμός ...

Η ποινή των 13 ετών με εξοντώνει σε κάθε επίπεδο. Έχουν ήδη παραβιαστεί όσα αναφέρει η ΕΣΔΑ. Δεν είναι δυνατόν να κρίνετε με 20.000 βίαιους διαδηλωτές έξω από την αίθουσα. Βγήκαν όλοι οι πολιτικοί και προανήγγειλαν την απόφαση και πίεσαν με τρόπο παράνομο.

Μη μου στερήσετε αυτό το δικαίωμα που δικαιούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες. Ακούστηκαν τρανταχτά νομικά επιχειρήματα. Σε όλα τα επίπεδα της διαδικασίας υπήρξαν δικαστές και εισαγγελείς που είπαν πως είμαι αθώος».

Γερμενής: Είμαι αρτοποιός, δεν βρέθηκε ούτε ένας που να θέλει να με πάρει στη δουλειά του

Να δοθεί αναστολή εκτέλεσης στην ποινή των 13 ετών και 6 μηνών που του έχει επιβληθεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ζήτησε από το δικαστήριο ο πρώην βουλευτής
Γιώργος Γερμενής.

«Μετά το 18μηνο στη φυλακή, είχα βαρύτατους περιοριστικούς όρους. Τους τήρησα όλα τα χρόνια. Έχω δυο ανήλικα παιδιά, η μεγάλη μου κόρη βίωσε άσχημα την προφυλάκιση μου. Σέβομαι την απόφαση και το δικαστήριο σας αλλά δεν συμφωνώ με το περιεχόμενο της. Θέλω να παλέψω στο Εφετείο» ανέφερε και έκανε λόγο για στιγματισμό του.

«Το τελευταίο τρίμηνο είμαι εξωτερικό συνεργάτης του Γιάννη Λαγού του ευρωβουλευτή με μισθό 525 ευρώ. Κατάφερα να πάρω το πτυχίο μου στο πανεπιστήμιο στην Αρχαιολογία. Εγώ είμαι αρτοποιός. Δεν βρέθηκε ούτε ένας που να θέλει να με πάρει στη δουλειά του γιατί φοβήθηκαν ότι θα τους το σπάσουν. Ευτυχώς βρέθηκε αυτή η θέση τώρα. Εγώ συντηρώ την οικογένεια μου» είπε συμπληρώνοντας ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική

Το αίτημα του Γιώργου Γερμενή στήριξε και η μητέρα του η οποία επικαλέστηκε οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα.

«Στο Θεό και στα χέρια σας η απόφαση»

Η υπεράσπιση του πρώην βουλευτή Χρήστου Παπά, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης σε 13 έτη κάθειρξη και 3 μήνες, ζήτησε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του εντολέα της.

Όπως υποστήριξε ο συνήγορος του πρώην βουλευτή το δικαστήριο θα πρέπει να δώσει αναστολή στον Παππά γιατί δεν θα πρέπει να εκφέρει το παράπονο ότι εκτίει μια ποινή που δεν πρέπει να εκτίει. «Πιστεύω ότι θα κάνετε αυτό που θα σας πει η συνείδηση σας. Στο Θεό και στα χέρια σας η απόφαση» είπε ο συνήγορος.

Λαγός: «Θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια»

Για προκατάληψη καταγγέλλει το δικαστήριο ο Γιάννης Λαγός ο οποίος έχει  καταδικαστεί ως διευθυντής σε 13 έτη κάθειρξη και 8 μήνες, και μέσω των συνηγόρων του έκανε γνωστό ότι δεν διεκδικεί αναστολή εκτέλεσης της ποινής του .

H υπεράσπιση του ευρωβουλευτή διάβασε στο δικαστήριο μια δήλωση στην οποία αναφέρει ότι: «Το δικαστήριο  ενήργησε μεροληπτικά εις βάρος μου, με καταδίκασε βάση εντολών, δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία και θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να αποδείξω τι έλαβε χώρα 5,5 χρόνια. Όφειλε η Δικαιοσύνη να αντιληφθεί όσα αντιλήφθηκαν εισαγγελείς και δικαστές ενώ όφειλε να είναι τυφλή αποδείχθηκε ότι λειτουργούσε κατόπιν εντολών».

«Ο κ. Μπούκουρας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από τυρόπιτες και πεϊνιρλί»

Την αναστολή της ποινής του Στάθη Μπούκουρα ζήτησε η συνήγορος του, καθώς -όπως είπε- έχει εκτίσει ήδη 12 μήνες στη φυλακή. «Μέχρι να ολοκληρωθεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο αν μπει φυλακή θα έχει εκτίσει την ποινή του» ανέφερε.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης ήρθαν 13 μάρτυρες ανάμεσα τους και ένας μητροπολίτης, οι οποίοι περιέγραψαν την σύννομη και ήσυχη ζωή που ζει ο Στάθης Μπούκουρας, επισημαίνοντας στο τέλος: «κ. Πρόεδρε ο Μπούκουρας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από τυρόπιτες και πεϊνιρλί».

«Είναι ζωέμπορος και από αυτό ζει την οικογένεια του»

Να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πρώην βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο ζήτησε από το δικαστήριο η συνήγορος τους, διεκδικώντας την αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 5 ετών που του έχει επιβληθεί για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

«Θα μιλήσω για τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, ο οποίος δεν είχε καν προφυλακιστεί. Δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον πολιτικό χώρο. Έχει μια μόνιμη διαμονή στη Λάρισα. Είναι ζωέμπορος και από αυτό ζει την οικογένεια του» ανέφερε η συνήγορος του πρώην βουλευτή ζητώντας την αναστολή της ποινής του μέχρι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

«Ανεπανόρθωτη η ζημιά, είναι 75 ετών»

Ο νομικός παραστάτης του πρώην βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη στον οποίο αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό και καταδικάστηκε σε 5 έτη κάθειρξη, υποστήριξε πως στην περίπτωση που οδηγηθεί στη φυλακή θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη, καθώς είναι 75 ετών.

«Πήγαινε στον Μιχαλολιάκο και το φαρμακείο»

«Η Ελένη Ζαρούλια υπέστη τον πιο σκληρό δικονομικό καταναγκασμό που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Έμεινε κατ’οικον περιορισθείσα από το 2014 με μόνη έξοδο να επισκέπτεται τον προφυλακισμένο σύζυγο της και το φαρμακείο».

Αυτό ανέφερε ο συνήγορος της ζητώντας την αναστολή της ποινής των 6 ετών που της έχει επιβληθεί και συμπλήρωσε: «Το δικαίωμα της αναστολής το απολαμβάνει και ο τελευταίος μη Έλλην καταδικασθείς. Μετά από 7 χρόνια άγριας ταλαιπωρίας ζητά να της αναγνωρίσετε ότι εμφανίζεται ενώπιον σας όποτε το ζητήσατε».

Οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα επικαλέστηκε η υπεράσπιση του πρώην βουλευτή Αντώνη Γρέγου που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 6 ετών, ζητώντας την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του.

Επιπλέον αιτήθηκε «βραχιολάκι» με δικαίωμα κίνησης στο Δήμο Θερμαϊκού που κατοικεί και στο Δήμο Θεσσαλονίκης όπου εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος, στην περίπτωση που δεν του χορηγήσει το δικαστήριο ανασταλτικό στην έφεση.

Έξω από τη δικαστική αίθουσα βρίσκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Οι οικογενειακοί λόγοι του Πολύβιου Ζησιμόπουλου

Να μην οδηγηθεί στη φυλακή ζητεί μέσω του συνηγόρου του και ο πρώην βουλευτής Πολύβιος Ζησιμόπουλος ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 6 έτη.

Η υπεράσπιση του επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων οικογενειακούς λόγους επισημαίνοντας ότι η σύζυγος του είναι εν ενεργεία αξιωματικός στο 401 και λόγω της επιφυλακής απουσιάζει συνεχώς με αποτέλεσμα να μείνει μόνο το παιδί τους.

Ηλιόπουλος: «Θέλω να βγάλω το στίγμα από πάνω μου για τις κόρες μου»

Με την φυσική του παρουσία υποστήριξε το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής του ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ένταξη και συμμετοχή στη Χρυσή Αυγή, χωρίς ελαφρυντικό, σε κάθειρξη 7 ετών.

Απευθυνόμενος στο δικαστήριο ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία για να ζήσει με την οικογένεια του. «Με καταδικάσατε αλλά παρακαλώ για μια ευκαιρία, μην με εξοντώσετε» είπε και εξέφρασε την πικρία και την στεναχώρια του για την καταδικαστική απόφαση.

«Ήδη έχω εκτίσει 18 μήνες και θέλω να πάω στο εφετείο για να βγάλω το στίγμα από πάνω μου όχι τόσο για εμένα όσο για τις κόρες μου» τόνισε. Μάλιστα το αίτημα του στήριξε καταθέτοντας ως μάρτυρας και ο αδελφός του, που είναι ιερέας .

«Θα οδηγηθούμε σε απόγνωση»

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η εν διαστάσει -από το 2012- σύζυγος του πρώην βουλευτή Νίκου Μίχου, η οποία υποστήριξε ότι πρέπει να δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να στηρίξει την οικογένεια. «Αν ο Νίκος εκτίσει την ποινή του εμείς θα οδηγηθούμε σε απόγνωση» είπε η μάρτυρας.

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: «Είναι ο μόνος που μπορεί να προσφέρει τροφή στη μητέρα»

Την αναστολή της ποινής του έως το εφετείο ζήτησε και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος είναι ο μοναδικός από τους διευθυντές που καταδικάστηκε σε
10 έτη κάθειρξη.

«Είναι ο μόνος που μπορεί να προσφέρει τροφή στη μητέρα, η οποία σε διαφορετική περίπτωση θα υποστεί υπέρμετρη βλάβη» υποστήριξε ο συνήγορος του. «Δεν έχω να πω κάτι» πρόσθεσε ο ίδιος απευθυνόμενος στο δικαστήριο .

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

33
σχόλια
 1. avatar Αίμα”, λειρί και πίτσα/πεινιρλί…

  Αγέλη άνανδρων όταν δέκα - δέκα την \"έπεφταν\" για να δολοφονούν, να μαχαιρώνουν, να σακατεύουν τα ξεμοναχιασμένα και ανήμπορα θύματά τους.
  Θρασύδειλες κότες, τώρα, που εκλιπαρούν, που κλαίνε για...ελαφρυντικά. Πόσο θρασύδειλοι; Πόσο ναζιστόκοτες;

  1. avatar supercat

   σταματα ρε φιλε την λασπη και τα ψεμματα αν ειδες κανεναν να κανει οτι λες γιατι δεν το καταθετεις ενορκος στο δικαστηριο ? σοβαρεψου λιγο εκτος αν εισαι κανενα 13χρονο η κανενας τρολακιας απο indymedia πλευρα.

   1. avatar Τραπεζιτης

    εχεις δικαιο φιλε ..
    λεει ψεμματα.
    στη δολοφονια φυσα δεν μαζυτηκαν 10 κοτες αλλα 20 κοτοπουλα συμφωνα με την αστυνομια...
    που θα μας πεις και για λασπη χρυσαυγουλο

 2. avatar κλαιω εγω απο τα γελια

  κλαινε και αυτοι οι γεναιοι απο φοβο

 3. avatar οι υπολοιποι ψεκασμενοι ποτε θα ακολουθησουν;;

  Κυκλοφορεί στο ελληνόφωνο φουμπου, αδιανόητη θεωρία συνωμοσίας ότι ο Φύσσας ζει κ ότι όλα αυτά είναι σχέδιο ώστε να κυνηγήσουν κ να φυλακισουν την Χρυσή Αυγή κ ζει κάπου κρυμμένος, ξέρω εγώ σε κάνα νησί στην Καραϊβική μαζί με τον Μάκη Ψωμιαδη.
  Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες πως επιχειρηματολογούν όλοι αυτοί οι άρρωστοι τύποι.
  Δεν είναι άλλωστε κάτι πρωτότυπο.
  Κ μετά την δολοφονία Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα τα ίδια λέγανε, στόχος ήταν να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή κ τα ένωναν με το παραμύθι για σχέδιο \"Πυθία\" ότι δήθεν πήγαν να φάνε τον Βούδα γτ έμπαινε εμπόδιο στα σχέδια των μασονων κ άλλα γραφικά, λες κ δεν μπορούσαν να τον βρουν στην Ραφήνα που έλιωνε 24/7.
  Εχει πέσει τόσο βρώμικο νερό στο μύλο της δράσης της Χρυσής Αυγής που σκοπό έχει να θολώσει την αλήθεια κ να μην μπορεί ένα κομμάτι του πληθυσμού (που δεν πιστεύει ότι υπάρχουν νεκροί από τον κορονοιο κ είναι όλοι ηθοποιοι) να διακρίνει την αλήθεια από τις παρανοϊκές θεωρίες.
  Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι κανείς δεν έχει πεθάνει ποτέ, όλοι ζουν.
  Πριν έχουν πετάξει την ψεκασμενη θεωρία ότι η οικογένεια Φύσσα έχει πάρει από 800.000 έως 1.500.000 ευρώ από το κράτος ώστε να τα δέσουν όλα αρμονικά.
  Πληρώθηκαν κ αυτοί ώστε να πουν ότι ο γιος τους είναι νεκρός.
  Η οικογένεια Φύσσα έχει περασει πολλά, περισσότερα από όσα κανείς μπορεί να αντέξει κ η αξιοπρέπεια αυτών των ανθρώπων είναι συγκλονιστικη.

 4. avatar κασιδα

  Πριν λίγες μέρες παρομοίασε τον εαυτό του με τον Θεμιστοκλή κ τον Κολοκοτρώνη.
  Σήμερα κοιτάει σαν κουτάβι πληγωμένο την έδρα εκλιπαροντας για λίγο έλεος.
  Αυτό το έλεος που αυτός κ η συμμορία που συμμετείχε, δεν έδειξαν σε όποιον ήταν απέναντι τους.

 5. avatar Μεγάλη ξεφτίλα

  Ούτε καν άνδρες δεν είναι να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους. Κλαίνε σαν κοριτσάκια. Βέβαια δεν είχαν το δικαστήριο δικό τους όπως οι μιζαδόροι υπουργοί των κλεφτοκομμάτων.

 6. avatar αιμα τιμη δεν ημουν εκει

  αιμα τιμη πιτσα με τυρι (βιλγαριας)

 7. avatar μια συγκριση

  Μερικές συγκρίσεις…
  Ο Μαζιώτης χωρίς να έχει χύσει αίμα έφαγε ισόβια. Ο Κασιδιάρης 13 χρόνια.
  Οι της ΣΠΦ, χωρίς νεκρό έβγαλαν άπειρα χρόνια μέσα αντίστοιχα.
  Ο Θεοφίλου που αθωώθηκε έκατσε μέσα 5,5 χρόνια. Ο Σίμος Σεισίδης ακόμα χειρότερα. Ο Μιχαλολιάκος δεν θα φτάσει τα 5.
  Η καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο έφαγε 10 χρόνια. Η Ζαρούλια 6.
  Η Ηριάννα έβγαλε έναν χρόνο φυλακή. Ο Μίχος ούτε μέρα.
  Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στους Αιγύπτιους ψαράδες οι ΧΑίτες έφαγαν 3 χρόνια. Για τα σπασμένα τζάμια στα διόδια του Κιάτου τα μέλη του Ρουβίκωνα έφαγαν 3,5
  …κι αν τελικά δεν δώσουν αναστολή ποινής στους Χαίτες μέχρι το εφετείο.
  Να μην ξεχάσουμε την εμπιστοσύνη στην αστική δικαιοσύνη…
  + Για την απόπειρα ληστείας στο βελβεντό οι τρεις 20χρονοι αναρχικοί έφαγαν απο 16 χρόνια.

 8. avatar ***********

  Οι τούρκοι εισέβαλαν ξανά στην Αμμόχωστο και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ελληνικά ύδατα αμφισβητώντας την κυριαρχία της χώρας, καταργείται το οκτάωρο και όποιο εργασιακό δικαίωμα είχε απομείνει, ανοίγει ο δρόμος για ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού, ξεπουλιέται η όποια παραγωγική μονάδα είχε απομείνει, η οικονομία στα τάρταρα, η ανεργία στα ύψη. Όλοι όμως ασχολούνται με τη δίκη της χρυσής αυγής.....εντάξει καταδικάστηκε τελεία παύλα παράγραφος. Πάμε παρακάτω, συμβαίνουν φοβερά πράγματα.....έλεος πια με τη χρυσή αυγή...μια ιδεολογία δεν καταδικάζεται στα δικαστήρια αλλά στη συνείδηση του κόσμου...

 9. avatar tboni2

  Όλοι κατά δικάστηκαν άδικα και σωστά ζητούν να πάνε στο εφετείο διότι οι περισσότεροι ουδεμία σχέση έχουν με την δολοφονία Φύσσα. Ήταν μια καταδίκη της ιδεολογιας τους και όχι επειδή είναι εγκληματική οργάνωση. Και αφού ήταν εγκληματική οργάνωση πως πήρε άδεια να κατέβει στις εκλογές; Μπορεί ο καθ\' ένας να οργανώνει μια εγκληματική οργάνωση να την βαφτίζει και να κατεβαίνει στις εκλογές; Αστεία πράγματα αστείο ελληνικό κράτος αστεία δικαιοσύνη. Και επειδή το κράτος μας είναι αστείο χωρίς ξεκάθαρους νόμους για αυτό και ο Ερντογάν θα σας κάνει τουρκακια.

 10. avatar τετοιες κοτες ειναι

  Καλά τώρα αυτοί οι χρυσαυγιτες που πηγαίνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου τον ημίτυφλο πατέρα τους κ την χαροκαμενη μάνα τους που έχει τα παιδιά της γκασταρμπάιτερ στο Βούπερταλ να πλένουν πιάτα κ ποιος τώρα θα ψήνει τα πενιρλι στην Κόρινθο, για να καλοπιάσουν την έδρα μπας κ παρουν αναστολή, είναι αυτοί που κατά την διάρκεια της δίκης φώναζαν στην μάνα του Φύσσα \"που είναι ο Παύλος σου τώρα?\".

 11. avatar αν αυτοι που ειναι οι πρωτες μουρες του εθνικισμου ειναι

  οι πιο σκληροι και οι πιο \"καλοι\" τους σκεφτειετε ποσο αφελεις και κοτες ειναι τα μελη και οι ψηφοφοροι

 12. avatar Σκέφτομαι…

  Φυσικά και δεν υποστηρίζω τους ανεγκεφαλους...αλλα εκεί γίνεται μια δίκη και όποιοι δικάζονται προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα δικαιώματα τους....το να προσπαθείτε όλα τα ΜΜΕ να γελοιοποιησετε την διαδικασία και τους κατηγορουμένους με αυτά τα άρθρα νομίζω πως πετυχαίνετε ακριβώς το αντίθετο..ιδίως στο κομμάτι της νεολαίας...δεν είναι χαζοί!Θα μπουν φυλακή όσοι συμμετείχαν σε εγκληματικές πράξεις και θα τελειώσει το θέμα...αυτά τα πανηγυρια για \"γιορτή της δημοκρατίας\".....και\"νικήσαμε το φασισμό\"(..το 2020 ε..)είναι μπούρδες!!Οι ίδιες κοκορομαχιες μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ποιος την έχει ποιο μεγάλη....την απέχθεια στους φασίστες!!Ότι να ναι....

 13. avatar να γινει ενας ερανος αγαπης

  να μαζεψουμε λεφτα για να παρουμε χαρτομαντηλα για τους ναζι. οσα περισεψουν να τα παρουν σε προφυλακτικα γιατι στη φυλακη θα τους χρειαστουν.

 14. avatar Αχα λοιπόν

  Ένας τύπος που παραδέχεται οτι μόνο τυροπιτες και πεινιρλι ξέρει να φτιάχνει... Ηταν βουλευτής... Υπέροχα... Ενα 8.5% λοιπόν του πληθυσμού πίστεψε οτι η λύση στο σάπιο πολιτικό σύστημα ήταν, μπραβοι, τυροπιταδες και βοσκοί... Που απλά φώναζαν και έπαιρναν λεφτά από το κράτος γι\'αυτο... Μαγικό...

  1. avatar Τι λες ρε παιδί μου…..

   Είδαμε βρε κυρίζι και τα τέρατα μορφώσεως, με τα βαριά χαρτιά, με τα ονοματεπώνυμα εγγύησης, με τα κορνιζομένα στους τοίχους πτυχία από τα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού.... τι κατάφεραν τόσα χρόνια που κυβέρνησαν τον τοπο. Ο τυρόπιτας σου εφταιξε εσένα κυρίζι. Ότι ψηφίζεις τρεις οικογένεια εσύ και το σόϊ σου εδώ και και 50 χρόνια δεν το βλέπεις να πας να ρίχνεις στον καθρέφτη σου δύο φασκελα.....
   Ο τυρόπιτας ....σου έκοψε εσένα τον μισθό, την σύνταξη, το εφ άπαξ, τα εορταστικά επιδόματα, τις κοινωνικές παροχές, τις θέσεις εργασίας, σου ανέβασε το ΦΠΑ, χρέωσε πόσα δίς την οικονομία, έδωσε την Μακεδονία στα Σκόπια και θα μοιραστεί με τους Τούρκους τον πλούτο της Ελλάδας!
   Ο τυροπιτάς σε έκαψε εσένα , ε κυρίζι? Βρηκες τον φταίχτη εσύ [...] ξερόλα γατόπαρδε.

  2. avatar Αχα λοιπόν μητσοτάκια

   ...και επέλεξε με ενα τριπλασιο %, να κυβερνά αυτός που ξεπουλάει τους έλληνες, τα νησιά, τα σύνορα, την Κύπρο, έχει καταστρέψει την οικονομία καΙ ως....σημενζο-μάχος κυκλοφοράει χωρίς να τηρεί ο ίδιος τους κοβιντο-νόμους του.....ΜΑΓΙΚΌΟΟΟΟΟ!!!!!

 15. avatar Μστ

  Κλάμα-Τιμή-Πεινιρλί

 16. avatar τελικα ηρωες σε αυτον τον τοπο

  εχει και βγαλει και συνεχιζει να βγαζει μονο η αριστερα

 17. avatar ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΟΤΤΕΣ

  ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.
  ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !

 18. avatar Ευλογικος

  (Εγω σταυρωσα λεβεντη,για ν μη παρεξηγηθω,κ χαρηκα που εκλαψε οταν μπηκε βουλη) για οσους εκαναν την μπιπ κ σας ψηφησαν τουλαχιστον μη γινεστε κοτοπουλα,ξεφτυλισμενοι...τουφεκια

 19. avatar αχ τα χρυσουλια

  απο τις φουστανελες και τις αρβυλες στα .....κοφτες και τα τακουνια

 20. avatar δεν ειναι αθωοι

  περα απο τους ναζι οσοι τους υποστηριζαν τοσα χρονια ποτε με το καλο στην ψυρου. τα μμε που τους εκαναν διαφημιση, η αστυνομια που τους παρειχε ασυλια, η κυβερνησεις που τους στηριζαν και τους ειδναν πληροφοριες(παναθηναικακιας) κτλ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει