«Η Ελένη Ζαρούλια υπέστη τον πιο σκληρό δικονομικό καταναγκασμό που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Έμεινε κατ’οικον περιορισθείσα από το 2014 με μόνη έξοδο να επισκέπτεται τον προφυλακισμένο σύζυγο της και το φαρμακείο».

Αυτό ανέφερε ο συνήγορος της ζητώντας την αναστολή της ποινής των 6 ετών που της έχει επιβληθεί και συμπλήρωσε: «Το δικαίωμα της αναστολής το απολαμβάνει και ο τελευταίος μη Έλλην καταδικασθείς. Μετά από 7 χρόνια άγριας ταλαιπωρίας ζητά να της αναγνωρίσετε ότι εμφανίζεται ενώπιον σας όποτε το ζητήσατε».

Οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα επικαλέστηκε η υπεράσπιση του πρώην βουλευτή Αντώνη Γρέγου που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 6 ετών, ζητώντας την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του.

Επιπλέον αιτήθηκε «βραχιολάκι» με δικαίωμα κίνησης στο Δήμο Θερμαϊκού που κατοικεί και στο Δήμο Θεσσαλονίκης όπου εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος, στην περίπτωση που δεν του χορηγήσει το δικαστήριο ανασταλτικό στην έφεση.

Έξω από τη δικαστική αίθουσα βρίσκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Οικογενειακούς λόγους επικαλέστηκε ο πρώην βουλευτής Πολύβιος Ζησιμόπουλος

Να μην οδηγηθεί στη φυλακή ζητεί μέσω του συνηγόρου του και ο πρώην βουλευτής Πολύβιος Ζησιμόπουλος ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 6 έτη.

Η υπεράσπιση του επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων οικογενειακούς λόγους επισημαίνοντας ότι η σύζυγος του είναι εν ενεργεία αξιωματικός στο 401 και λόγω της επιφυλακής απουσιάζει συνεχώς με αποτέλεσμα να μείνει μόνο το παιδί τους.

(εξωτερική φωτογραφία αρχείου)