Με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθη στον Πύργο ο εκπαιδευτικός και αρθρογράφος Χρήστος Αθανάσουλας, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην νομάρχης Ηλείας, Τάκης Δημητρουλόπουλος, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η μήνυση έγινε μετά από ανάρτηση του Χρήστου Αθανάσουλα στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ενός δημοσιεύματος με τίτλο: «Άλλον ψηφίζεις και άλλος βγαίνει στον Πύργο» που αναφερόταν στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Πύργου.

Η ανάρτηση του Χρήστου Αθανάσουλα συνοδευόταν από τα εξής σχόλια του:
«Όταν ξεκινάω και τολμώ να τα πω 1ος εγώ, σας φαίνεται …απίστευτο!

Τώρα που τα λένε κι άλλοι;;;;…..

*Συγχαρητήρια κ. Καράμπελα που έσπευσες να συμπεριλάβεις στους υποψηφίους σου τον ανεκδιήγητο που έβριζε τους εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου! **Μα Διπλά Συγχαρητήρια για αυτά».

Χθες το πρωί δύο αστυνομικοί προσήγαγαν τον υπεύθυνο και εμπνευστή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, Χ. Αθανάσουλα από το γραφείο του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου και κρατήθηκε για περίπου τρεις ώρες. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου όπου και ορίστηκε δικάσιμος για την Παρασκευή.

Μετά την περιπέτειά του ο κ. Αθανάσουλας έγραψε πάλι στο facebook:

«ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ…
Μετά από μήνυση του πρώην Νομάρχη και πρώην Βουλευτή, Τάκη Δημητρουλόπουλου, ακολούθησε σύλληψή μου σήμερα το πρωί, από 2 αστυνομικούς στη δουλειά μου, κράτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου οδηγήθηκα και παραπομπή στο αυτόφωρο να δικαστώ για συκοφαντική δυσφήμιση…

Η δίκη θα γίνει στις 12.30 μ.μ. την ερχόμενη Παρασκευή…
Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση!».

(φωτογραφία αρχείου)

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.