Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται για την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, σκοπεύει να προβεί σε μήνυση λόγω των ισχυρισμών της κατηγορούμενης.

Ο ίδιος μίλησε στο MEGA λέγοντας αρχικά: «Θέλει να με μπλέξει, ενώ είναι η ίδια στη φυλακή και τρομάζω με αυτή τη γυναίκα με το πόσο αδίστακτη είναι. Λέει ότι προσπάθησε να προστατέψει την 10χρονη, δεν κοιτάει το ίδιο της το παιδί σε τι μπελάδες μπορεί να το οδηγήσει. Όταν άκουσα αυτά που είπε, μου προκάλεσε γέλιο ότι της έλειπε το παιδί».

Μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος, ο οποίος μίλησε με γυρισμένη πλάτη στην κάμερα και αλλοιωμένη φωνή είπε: «Της είχα πει ότι για να έρθεις να πάρεις το παιδί ένα 2ήμερο θα πάμε στην αστυνομία να δηλώσεις που θα μένει το παιδί και είπε “όχι, όχι στην αστυνομία”.

Το έβαζε τιμωρία στα γόνατα το κλείδωνε στο σαλόνι και όταν το παιδί άνοιγε την πόρτα του σαλονιού να πάει να πιει νερό ή να πάει στην τουαλέτα, την χτυπούσε στο χέρι δυνατά».

Ο πρώην σύζυγός της 33χρόνης, έχει αποκλειστικά την επιμέλεια της 7χρονης σήμερα κόρης του, δεν πίστευε στα αυτιά του, όταν άκουσε ότι τον παρουσιάζει ως προαγωγό της.

Σύμφωνα με το MEGA Την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι μηνύσεις του 40 χρόνου.

«Της έδωσα μισό ηρεμιστικό επειδή ήταν ταραγμένη»

Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το MEGA και την εκπομπή Live Newsστο υπόμνημα που υπέβαλλε μαζί με τον δικηγόρο της η 33χρονη αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με την μικρή.

«Της είπα ότι ήταν πολύ μακριά και ότι θα πάρουμε ταξί και να μην ανησυχεί θα την γυρίσω εγώ. Χάρηκε με αυτό που της είπα και δεν έφερε καμία αντίρρηση ή αντίσταση», φέρεται να λέει η 33χρονη για τη μέρα που πήγε στο σχολείο του κοριτσιού.

Όσο για την χορήγηση του ηρεμιστικού, η 33χρονη υποστηρίζει ότι την Πέμπτη το βράδυ η 10χρονη είδε τον εαυτό της στην τηλεόραση: «Εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να σταματήσω τους χτύπους της καρδιάς μου. Πανικοβλήθηκα γιατί δεν ήξερα τι να κάνω. Πήγα κατευθείαν να πάρω ηρεμιστικά. Πήρα 2-3 για εμένα και κόβω μισό να το δώσω στην 10χρονη γιατί ήταν ταραγμένη.

«Δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή ότι έθετα την σωματική ακεραιότητα και την υγεία της 10χρονης σε κίνδυνο. Ήθελα απλά να ηρεμήσει».