Το νησί των ανέμων, η Μύκονος για άλλο ένα βράδυ βρέθηκε στην εμπροσθοφυλακή της πριβέ διασκέδασης εν μέσω της μετα-κορονοϊού εποχής και τις ισχυρές συστάσεις των ειδικών για αποφυγή συνωστισμού.

Το Mega δημοσιεύει ένα βίντεο το οποίο αποτυπώνει τους καλεσμένους που έφτασαν στο πάρτι σε ιδιωτική βίλα μετά από μήνυμα σε κρυπτογραφημένη εφαρμογή, αδιαφορώντας για τα μέτρα απαγόρευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το κανάλι στο ρεπορτάζ του η τιμή εισόδου ήταν 20 ευρώ ενώ στο πάρτι φαίνεται να συμμετείχαν περισσότερα από 300 άτομα. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ στην πριβέ διοργάνωση φαίνεται ότι έπαιξαν δύο γνωστοί dj.

Οι εικόνες από το βίντεο δείχνουν επίσης πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το Mega στις 3 τα ξημερώματα η αστυνομία εισέβαλε στη βίλα. Ο ιδιοκτήτης που επικαλέστηκε ότι έκανε το πάρτυ των γενεθλίων του κατέληξε στο αυτόφωρο, για ηχορύπανση. Αρνήθηκε όμως ότι υπήρχε είσοδος.

Τι αναφέρουν οι επιχειρηματίες

Τα πριβέ πάρτυ δεν βλέπουν με καλό μάτι και οι τοπικοί επιχειρηματίες οι οποίοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ισχυρίζονται τα μαγαζιά τους θα κλείσουν αφού η χώρα είναι άδεια και ο κόσμος μαζεύεται στις βίλες συνήθως με διαδικτυακό μυστικό κάλεσμα.

Στα καλά πάρτυ με τους διάσημους dj o τιμοκατάλογος, ξεκινά από 500 ευρώ τιμή εισόδου και οι καταναλώσεις ξεκινούν από 3.000 και φτάνουν τις 10.000, όπως αναφέρει το Mega.

Οι προσκεκλημένοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώνονται με μήνυμα σε συγκεκριμένη εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το πάρτι ώστε να μην διαρρεύσει η τοποθεσία.

Πολλές φορές τα πάρτι είναι θεματικά. Ελληνίδες θεές ή μυθικοί ήρωες. Τέλος, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, από φέτος, κάποιες εταιρίες ενοικίασης πολυτελών κατοικιών, έχουν βάλει όρο στο συμβόλαιο την απαγόρευση των πάρτι και των προσκεκλημένων.