ΣτΕ: Προσωρινό «μπλόκο» στην επέκταση του επιβατικού λιμένα προβλητών κρουαζιέρας στην Πειραϊκή

Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο προσέφυγε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και 95 ακόμη κάτοικοι της περιοχής


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
17:51
12/06/2020
ΣτΕ: Προσωρινό «μπλόκο» στην επέκταση του επιβατικού λιμένα προβλητών κρουαζιέρας στην Πειραϊκή
1
loading

Προσωρινό «μπλόκο» βάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας στα έργα επέκτασης του επιβατικού λιμένα προβλητών κρουαζιέρας στην Πειραϊκή.

Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο προσέφυγε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και 95 ακόμη κάτοικοι της περιοχής, ζητώντας να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή, μέχρι την έκδοση της απόφασης για την αίτηση αναστολής που εκκρεμεί την ώρα που η αίτηση ακύρωσης θα συζητηθεί την 7η Οκτωβρίου 2010, στο Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ.

Οι προσφεύγοντες ζητούν να ακυρωθεί η απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας, με την οποία  άναψε το πράσινο φως για τη διενέργεια βυθοκορήσεων για τα έργα επέκτασης επιβατικού λιμένα (Νότια ζώνη) αλλά και η απόρριψη των βυθοκορημάτων στην θάλασσα (μπάζωμα της θάλασσας).

Τα επίμαχα έργα έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο με στόχο την κατασκευή δυο ακόμη προβλητών για την πρόσδεση κρουαζιερόπλοιων νέας γενιάς.

Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης αναστολής που έχει κατατεθεί για το θέμα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Q

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΝΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ,ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ,ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΞΕΡΕΤΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ.ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ,ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ,ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει