Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο 22χρονος που συνελήφθη για ανθρωποκτονία στην Κατοχή των Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο 22χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με θύμα τον συνομήλικο φίλο του τα ξημερώματα της Τρίτης. Ειδικότερα περίπου στις 4:30 το πρωί στην πατρική μονοκατοικία του στην Κατοχή, φέρεται να πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετικό όπλο μια φόρα στο κεφάλι, κοντά στο αυτί, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό του.

Το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, εξετάζει με προσοχή όλα τα δεδομένα, με τον 22χρονο να υποστηρίζει πως πρόκειται για ατύχημα. Ωστόσο προς το παρόν θα πάρει το δρόμο για τις Φυλακές στην Πάτρα καθώς στην απολογία του δεν έπεισε.

Σε έρευνα που ενεργήθηκε στην οικία του συμβάντος , οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο κυνηγετικά όπλα, μία καραμπίνα και ένα μονόκαννο. Για την κατοχή των όπλων κατηγορήθηκε για παράβαση του σχετικού Νόμου (καθώς δεν είχε ανανεώσει τις άδειες τους) ο πατέρας του νεαρού ο οποίος οδηγήθηκε και αυτός στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.