Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του άνδρα ο οποίος χθες, διαπληκτίστηκε με οδηγό τουριστικού λεωφορείου που μετέφερε Κορεάτες, έβγαλε μια καραμπίνα και πυροβόλησε το όχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αιτία του διαπληκτισμού ήταν η προτεραιότητα και ο οδηγός του πούλμαν σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Ήταν περίπου 19:30 όταν βρισκόμουν κοντά στο Κάραβελ με το αυτοκίνητό μου προκειμένου να πάω στο μαγαζί μου στη Καισαιριανή. Ξαφνικά βλέπω έναν τύπο με ένα άσπρο καπέλο να βγαίνει από ένα Ford Focus μαύρο κρατώντας στα χέρια του μια μονόκανη καραμπίνα. Στέκεται ατάραχος απέναντι από ένα πούλμαν που ήταν σταματημένο εκείνη την ώρα και άρχισε να πυροβολεί» είπε αυτόπτης μάρτυρας στο zografounews.gr.

«Δεν μπορούσα να δω αν είχε κόσμο μέσα εκείνη την ώρα το πούλμαν. Πρέπει να έγινε φασαρία με τον οδηγό απ’ ό,τι κατάλαβα» συνέχισε και πρόσθεσε: «Άφησε δύο τρύπες στο πούλμαν από τις σφαίρες και έφυγε. Ειλικρινά νόμιζα ότι ονειρευόμουν ή ότι ειχα παραισθήσεις. Τέξας έχουμε γίνει… Τι να πω! Δεν σταμάτησα καθόλου φυσικά γιατί φοβήθηκα».

Δείτε τις φωτογραφίες: