Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Χρυσούπολη στην Καβάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού proininews.gr o 42χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Στο δικαστήριο ήταν ο αδελφός του δράστη ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους ζήτησε συγγνώμη για το φονικό.

Στο μεταξύ, ανησυχία και φόβος για βεντέτα υπάρχει στους συγγενείς του 42χρονου που σκότωσε με την καραμπίνα του μία 67χρονη και τον 42χρονο γιο της  έπειτα από έντονο διαπληκτισμό των δύο οικογενειών.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο δικηγόρος του δράστη Μιχάλης Τικόπουλος εξήγησε πως ο δράστης βρίσκεται σε σύγχυση και πως έχει μετανιώσει για την πράξη του, ενώ γνωστοποίησε πως θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Εξήγησε, μάλιστα, ότι οι Αρχές έχουν λάβει μέτρα προστασίας των συγγενών του δράστη υπό τον φόβο βεντέτας!

Για ενδεχόμενο προμελέτης του εγκλήματος έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας των δύο θυμάτων Μανώλης Βονικάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ φως στις συνθήκες που βρήκαν τον θάνατο μητέρα και γιος ρίχνει η ιατροδικαστική μελέτη του Νίκου Κιφνίδη που εξέτασε τις δυο σορούς.