Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή στο Ληξούρι Κεφαλληνίας, μία 71χρονη.
Διεκομίσθη στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Ληξουρίου.

Επίσης νεκρός ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΚΚΩΝΙΟΥ» Κορινθίας, 83χρονος. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ» Πρέβεζας, ένας 79χρονος. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος τραγικό θάνατο από πνιγμό βρήκε και ένας 68χρονος στην περιοχή της Ν. Ηρακλειάς. Από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΝΑΓΙΑ» για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.