Συνελήφθησαν από στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, μετά από προκαθορισμένη ελεγχόμενη συνάντηση για πώληση ποσότητας 140,6 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα, ένας 23χρονος ομογενής, ένας 27χρονος ημεδαπός και μία 21χρονη ομογενής.

Συγκεκριμένα στην περιοχή της ιχθυόσκαλας ήρθε σε επαφή στέλεχος της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου με τον 23χρονο προκειμένου να κανονίσει αγοραπωλησία της ακατέργαστης κάνναβης για την οποία παρουσιάστηκαν και συνελήφθησαν ως προμηθευτές ο 27χρονος και η 21χρονη.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 23χρονου με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ στην οικία όπου διέμεναν ο 27χρονος μαζί με την 21χρονη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν α) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 29,6 γραμμαρίων, β) ποσότητα φύλλων χλωρής κάνναβης μικτού βάρους 14,3 γραμμαρίων και γ) μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Από την Ασφάλεια – Γραφείο Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, το Ι.Χ.Ε. όχημα του 27χρονου καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο λιμάνι της Μυκόνου συνελήφθη 21χρονος διότι βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 11,6 γραμμαρίων καθώς και πέντε ισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσα η κάθε μία ποσότητα 0,3 γραμμαρίων ύποπτης ουσίας σε μορφή σκόνης υποκίτρινου χρώματος.

Τέλος συνελήφθη, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας από μικτό κλιμάκιο στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου και του Αστυνομικού Τμήματος 26χρονος, διότι βρέθηκε στην κατοχή του σε πλαστική συσκευασία ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 4,1 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.