Δύο ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι του στην Κηφισιά και τον πυροβόλησαν εξ επαφής. Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης δίνει τώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο ενήλικα παιδιά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξαφνικά άκουσε θόρυβο και όταν πήγε να δει τι συμβαίνει αντίκρισε μπροστά του τους δύο κουκουλοφόρους.

Ο 52χρονος προσπάθησε να αντιδράσει και τότε εκείνοι τον χτύπησαν με διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το σπίτι του 52χρονου δεν διέθετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας και έτσι δεν ήταν δύσκολο για τους δύο κακοποιούς να εισβάλλουν σε αυτό, λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα, προκειμένου να κάνουν ληστεία.

Ο 52χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αφού οι σφαίρες έχουν πλήξει ζωτικά όργανα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών.