Ζευγάρι Αλβανών, 38 και 37 ετών, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθη, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Ειδικότερα, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, νόθευση, επανατυποποίηση και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης και φαρμακευτικών δισκίων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης, εντοπίστηκε και εξοπλισμένο εργαστήριο στην περιοχή της Κυψέλης, το όποιο χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως χώρο απόκρυψης, νόθευσης, επανατυποποίησης και συσκευασίας ηρωίνης.

Σε έρευνα στο εργαστήριο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν: 14 κιλά και 854 γραμμάρια ηρωίνης, 334 δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακρίβειας, 7.330 ευρώ, 145 δολάρια ΗΠΑ, 20 λίρες Αγγλίας και 3.000 λεκ Αλβανίας, περίστροφο, 7 κινητά τηλέφωνα, 4 πλαστικά φτυάρια (δοσομετρητές), με εμφανή ίχνη ηρωίνης, αντιασφυξιογόνος μάσκα, σφυρί, μαχαίρι, καθώς και ιδιόχειρες σημειώσεις και πλήθος νάιλον συσκευασιών. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες ειδικεύονταν στη νόθευση και τυποποίηση ναρκωτικών, τα οποία προορίζονταν για περαιτέρω προώθηση, διάθεση και διακίνηση, ενώ εξετάζεται όλο το πλέγμα της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Το ζευγάρι, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

diogh0fd2

diogh0fd3

diogh0fd4

diogh0fd5