Χτυπήματα από μαχαίρι φέρει σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή το σώμα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, υπαλλήλου της Α΄ΔΟΥ Πειραιά που βρέθηκε δολοφονημένη χθες το απόγευμα στο Β΄νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα βαθιά τραύματα είναι από τέσσερις μαχαιριές και τα υπόλοιπα δέκα είναι επιφανειακά. Οι μαχαιριές αυτές δείχνουν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το μένος του δράστη για την άτυχη γυναίκα, στο σώμα της οποία βρέθηκαν συνολικά 14 μαχαιριές.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ νωρίτερα αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι δεν προκύπτουν μέχρι στιγμής ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική της ιδιότητα και στις υποθέσεις που χειριζόταν.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα να πρόκειται για απόπειρα ληστείας, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολοφονία λόγω της ιδιότητας του θύματος. Προς αυτή την κατεύθυνση δείχνει ο πατέρας της 32χρονης κοπέλας.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως η κόρη του πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο και ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας προέρχεται εκεί και λέγοντας πως έχει υποψίες ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου».