Ένα μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από περιπατητή σε γαλαρία σπηλιάς στο Σούνιο, στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι, κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ταξιδιωτικός σάκος που στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν ανθρώπινα οστά.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, για να διαπιστώσουν περί τίνος πρόκειται.

Η σορός που εικάζεται ότι είναι τουλάχιστον 5ετίας, φαίνεται να είχε τεμαχισθεί για να χωρέσει στον ταξιδιωτικό σάκο ενώ πιθανολογείται ότι ανήκει σε γυναίκα, αφού βρέθηκαν υπολείμματα μαύρου υφάσματος που ίσως ανήκουν σε γυναικείο ρούχο, ενώ από το κρανίο εξείχαν μακριά μαύρα μαλλιά.

Ο σκελετός μεταφέρθηκε στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης, σε μία προσπάθεια να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για γυναίκα.

Την άτυχη γυναίκα, εντόπισε ο Ηρακλής Κατσαρός, ερασιτέχνης σπηλαιολόγος, ο οποίος όταν έκανε το αγαπημένο του χόμπι στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι στο Σούνιο δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα.

«Είδα μια υφασμάτινη βαλίτσα με τρεις τρύπες. Στη μια μεριά φάνηκε ένα κρανίο με γυναικεία μαλλιά που είχε ένα λαστιχάκι και στην άλλη τρύπα φαινόταν η κνήμη» δήλωσε ο ίδιος στο Star.