Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδόφιλου με το ποδήλατο

Ο 33χρονος προσποιούνταν τον αστυνομικό και αποπλανούσε κορίτσια


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
16:12
07/04/2017
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδόφιλου με το ποδήλατο
1
loading

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 33χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο 33χρονος εντόπιζε τα κορίτσια τα οποία ακολουθούσε με ποδήλατο μέχρι την είσοδο των κατοικιών τους όπου προσποιούμενος κάποιες φορές τον αστυνομικό και ισχυριζόμενος ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο τους, τις αποπλανούσε.

Όπως προέκυψε, από το 2011 έως και σήμερα χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο δράσης διέπραξε έξι αποπλανήσεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη μεταξύ άλλων και για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση καθώς με τις πράξεις αυτές προσβάλλεται το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας καθώς επίσης αποσκοπεί και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αναλυτικά τα στοιχεία του εδώ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar mariasofi

    που είναι τα σχετικά φωτογραφίες και στοιχεία; ελλιπές άρθρο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει