Ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων, που είχε γίνει προχθές το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου.

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 25χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και δύο άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, προέκυψε ότι ο 25χρονος, μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του, προχθές το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, αφού μπήκαν σε σπίτι ζευγαριού ηλικιωμένων, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο 25χρονος εντοπίσθηκε λίγες ώρες αργότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου και συνελήφθη, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιάτου, για κλοπή, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το Αστυνομικά Τμήμα Κιάτου, ήταν και ο ένας από τους δράστες της ανωτέρω ληστείας.

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για την ταυτοποίηση των συνεργών, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.