Σε νέα βάση τίθεται η έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση αυτοκτονίας του 58χρονου επιχειρηματία στη Χερσόνησο στην Κρήτη, μετά και το δεύτερο ιδιόχειρο σημείωμα, που εντοπίστηκε από γιο του χθες στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης του.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, ο 58χρονος περιγράφει τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με το συγκεκριμένο πρόσωπο, στο οποίο χρωστούσε χρήματα.

Στο πρώτο σημείωμα ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, ζητούσε συγνώμη, αναφέροντας ότι δεν αντέχει άλλο τα χρέη σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ενώ κατονομάζει συγκεκριμένο πρόσωπο, μιλώντας για κάποιες επιταγές.

Στο δεύτερο σημείωμα, ο 58χρονος εμφανίζεται αναλυτικότερος ως προς το ρόλο του ανθρώπου που κατονομάζει. Στο σημείωμα περιγράφονται οι οικονομικές συναλλαγές που είχε ο 58χρονος με το δανειστή του, υποστηρίζοντας ότι του χρωστούσε χρήματα, αλλά ζητούσε να του επιστρέψει πολύ περισσότερα.

Τα όσα περιγράφονται στα δύο ιδιόχειρα σημειώματα του 58χρονου-και κυρίως στο δεύτερο-θέτουν σε νέα βάση την έρευνα της Αστυνομίας, αφού δημιουργούνται υπόνοιες ακόμα και για τοκογλυφία.

Εν τω μεταξύ χθες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια 40χρονος από το Ηράκλειο. Ο άνδρας εντοπίστηκε εγκαίρως από τους οικείους του και έτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου, διαφεύγοντας τον κίνδυνο.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε να πληρώσει τα ενοίκια και ντρεπόταν να αντικρίσει τον σπιτονοικοκύρη του.

Πηγή: cretalive.gr