Χωρίς τέλος είναι τα θύματα των πνιγμών στις ελληνικές θάλασσες κάθε μέρα. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Βραυρώνα Αρτέμιδος, ένας 73χρονος, ο οποίος διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Και στη Μάνη ένας 70χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην θαλάσσια περιοχή Αγίου Δημητρίου. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε στην Κω ένας 70χρονος αλλοδαπός. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο Γ. Νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Νεκρός βρέθηκε στην Άρτα ένας 70χρονος αλλά και στην Δαλαμανάρα Αργολίδας, την ίδια τύχη είχε ένας 84χρονος.
Τέλος χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Κινέττας, μία 68χρονη. Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ νεκροψία-νεκροτομή πρόκειται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ισθμίας.