Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται ένας 52χρονος ο οποίος έβγαινε στους δρόμους του Βόλου και τρομοκρατούσε γυναίκες κρατώντας μία ζώνη. Ο άνδρας ο οποίος είναι χρόνιος χρήστης ουσιών και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, τη Δευτέρα 27/5 καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Σύμφωνα με τα gegonotanews.gr, ο 52χρονος τα μεσάνυχτα της 13ης Ιουνίου του 2023, στη συμβολή των οδών Ερμού με Κ. Καρτάλη, έβρισε χυδαία μια νεαρή η οποία φοβήθηκε πως θα τη χτυπούσε με τη ζώνη που κρατούσε.

Η 22χρονη τρόμαξε όταν την πλησίασε ο 52χρονος κρατώντας στο χέρι του τη ζώνη και της φώναζε να σταματήσει, βρίζοντάς την. Άρχισε δε να τρέχει μέχρι που έφτασε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και μαζί με έναν φίλο της κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν συνελήφθη ο 52χρονος, διαπιστώθηκε πως ήταν το ίδιο πρόσωπο για το οποίο η Αστυνομία είχε δεχθεί τρεις ώρες νωρίτερα καταγγελία.

Μια νεαρή επίσης γυναίκα είχε καταγγείλει πως στην περιοχή μεταξύ Π. Μελά και Ιωλκού κυκλοφορούσε ένα επικίνδυνο άτομο. Κινούμενη με το ποδήλατο ο 52χρονος της έκοψε τον δρόμο και τη χτύπησε με το χέρι του στο αριστερό αυτί. Την έσπρωξε και έπεσε επάνω σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Στο μεταξύ, στο πρόσωπό του αναγνώρισε τον άντρα που την είχε εξυβρίσει πριν από επτά μήνες, όταν τυχαία διασταυρώθηκε μαζί του στον δρόμο.

Η κοπέλα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, που τον αναζήτησε και τελικά τον συνέλαβε.

Στην απολογία του ο άνδρας δήλωσε ότι στην πρώτη περίπτωση δεν ήθελε να κάνει κακό στην 22χρονη, αλλά την πλησίασε για να της πει να μην τον φοβάται. Στο ερώτημα γιατί την έβρισε δεν είχε απάντηση, ενώ για τη δεύτερη περίπτωση δήλωσε πως η κίνησή του να χτυπήσει στο αυτί την ποδηλάτισσα ήταν απλά αψυχολόγητη.