Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσουν και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή οι δύο νέοι συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια. Οι κατηγορούμενοι για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή άπαξ και κατ’ εξακολούθηση ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία, για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.

Πρόκειται για έναν 55χρονο και έναν 36χρονο, οι οποίοι προστέθηκαν στη λίστα των συλληφθέντων, που μέχρι τώρα απαριθμεί 6 κατηγορούμενους, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο αριθμός να αυξηθεί.

Εγκέφαλος του κυκλώματος, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι μια 25χρονη, η οποία φέρεται να «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών, τις οποίες η 25χρονη, σύμφωνα με την κατηγορία, διευκόλυνε να βρίσκουν «πελάτες». Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα εμφανίζεται πολλές φορές να συνόδευε τα ανήλικα κορίτσια, ενώ έπαιρνε μέρος των χρημάτων από τα ερωτικά ραντεβού.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 25χρονη, η οποία φέρεται να ήταν κεντρικό πρόσωπο, αποκόμιζε από 50 έως 100 ευρώ τη φορά, ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες, τα οποία μπορεί να άγγιζαν ακόμη και τα 400 ευρώ ανά ραντεβού.

Με δέλεαρ την πλούσια ζωή «ψάρευε» ανήλικες και τις εξωθούσε στην πορνεία

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν συγγενικό πρόσωπο ανήλικης είδε το κινητό της και κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Άλλωστε, πληροφορίες αναφέρουν ότι μηνύματα από κινητό βοήθησαν τις Αρχές να αποκαλύψουν στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος, που φαίνεται να είχε μοιρασμένους ρόλους.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, εκτιμάται πως το συγκεκριμένο κύκλωμα συνδέεται με αυτό που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και δρούσε με παρόμοιο τρόπο, εκμεταλλευόμενο ανήλικα κορίτσια.