Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο πατέρας της οικογένειας που δηλώνουν «παλαιοχριστιανοί» και ζουν σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Μέχρι τότε, σύμφωνα με το korinthostv.gr, θα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου.

«Σύντομα ο εντολέας μου θα είναι ελεύθερος με την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου διότι τα αδικήματα αυτά δεν υποστηρίζονται λόγω του ότι το παιδί έχει φοιτήσει και τις τρεις τάξεις του δημοτικού, το ίδιο και το δεύτερο παιδί όταν κατοικούσαν στην Αττική. Δεν υφίσταται η κατηγορία. Θα δει η πολιτεία όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχουν και άλλες πολλές οικογένειες που ζουν ομαδικά, αντισυμβατική ζωή παντού στην Ελλάδα και δεν έχουν τελέσει κανένα ποινικό αδίκημα» δήλωσε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στο τοπικό σάιτ.

Δήλωσε πρώην Χρυσαυγίτης και πρωτοπαλίκαρο του Παναγιώταρου ο πατέρας

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 46χρονος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό δουλεύει και μάλιστα με τηλεργασία ως δημοτικός υπάλληλος στην Εύβοια, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ζούσε μέχρι πρόσφατα στην Αθήνα και πως εργαζόταν εκεί.

Όπως ανέφερε μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής στην Ηλιούποληστην περιοχή που έμενε και εργαζόταν, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς ήταν «πρωτοπαλίκαρο» του Ηλία Παναγιώταρου, φυλακισμένου στελέχους της ΧΑ.

Μάλιστα καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από την Αθήνα, φέρεται να έχει παίξει ένα επεισόδιο μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών, στο οποίο ο ίδιος ξυλοκοπήθηκε άσχημα.