Οργή προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη δράση του πασίγνωστου YouTuber και TikToker Hayate, που κακοποιούσε σε live μετάδοση άτομα με αναπηρία για τα λεφτά.

Οι θεατές των βίντεο της ντροπής πλήρωναν χρήματα ζητώντας να δουν κακοποιητικές και χυδαίες συμπεριφορές σε ζωντανή μετάδοση.

Άλλος Youtuber που προφυλακίστηκε πριν τρεις μήνες για τον ίδιο ακριβώς λόγο και γνωρίζει καλά τον κατηγορούμενο, μίλησε στο Star, μέσα από τη φυλακή, και αποκάλυψε ότι κέρδιζε χιλιάδες ευρώ με αυτόν τον τρόπο, ενώ τα θύματά του καταγγέλλουν μέχρι και μαστροπεία.

«Αυτός το κάνει αυτό 10 χρόνια, έχει βγάλει αρκετά λεφτά από αυτά, σίγουρα πάνω από 300.000 ευρώ, δεν στρίμαρε μόνο στο YouTube, στρίμαρε και στην πλατφόρμα του τρόμου, όπου τα σεξουαλικά πιο πολύ γινόντουσαν εκεί. Έχει κάνει αρκετά σεξουαλικά αυτός. Μπορεί σε μια εκπομπή να “έπεφταν” μέχρι 1.000 ευρώ και 2.000 ευρώ αναλόγως τη δοκιμασία που θέλανε να κάνουν» υποστήριξε. 

Ζητούσε χρήματα από τα θύματά του

Ο Hayate, δεν έβγαζε χρήματα μόνο από τους followers που παράγγελναν τα βασανιστήρια αλλά ζητούσε και από τα κακοποιημένα θύματα. «Δώσε 50άρικο για αυτό που έκανες» ακούγεται να λέει σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του.

«Μπουνιές, κλωτσιές, σφαλιάρες, ούρα. Βγάζανε λεφτά από 50 μέχρι 1.500 ευρώ. Για τρεις μέρες έβγαλε 100.000 ευρώ» συγκλονίζει το θύμα του, μιλώντας στο Star.

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων αλλά και μαστροπεία. «Ανήλικες έρχονταν στο σπίτι 15-17 ετών και όταν μεθούσαν, τις έπαιρνε αγκαλιά και τις πήγαινε στο δωμάτιο» λέει ένα από τα θύματά του.