Τρομακτικές στιγμές υποστηρίζει πως έζησε η Μαρία Αλεξάνδρου όταν την απήγαγαν, την ξυλοκόπησαν, τη μαχαίρωσαν, την κούρεψαν σύριζα και της ξερίζωσαν τα νύχια με ένα μεγάλο ψαλίδι στους Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης, υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Μάρτιο του 2021.

Το μοντέλο και ηθοποιός αισθησιακών ταινιών κατήγγειλε ότι ανάμεσα σε όσους τη βασάνισαν ήταν και οι ιδιοκτήτες των ινστιτούτων ομορφιάς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι οποίοι, σύμφωνα με δεκάδες καταγγελίες, φέρονται να έχουν εξαπατήσει πελάτες τους, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η ίδια φέρεται να είχε σχέση με άνθρωπο μέσα από το περιβάλλον του ινστιτούτου.

«Ήταν διαζευγμένος, ήμασταν μαζί δυο χρόνια. Πέντε άτομα με ξυλοκόπησαν, (μεταξύ των οποίων η ιδιοκτήτρια του κέντρου ομορφιάς) δεν θέλω καν να το θυμάμαι, έκανα καιρό να το ξεπεράσω. Όλα αυτά έγιναν. Θυμάμαι τα μαχαίρια, το κούρεμα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Την ξαναείδα την ιδιοκτήτρια το καλοκαίρι και μου είπε “συγγνώμη” και ότι με θαυμάζει. Το μετάνιωσε. Εγώ δεν μπορώ να συγχωρέσω έναν τέτοιο άνθρωπο. Μιλάμε για μία συμμορία γυναικών. Θα μπορούσε να μου πει ότι είμαι ακόμα ερωτευμένη με αυτόν τον άνδρα, θα της τον χάριζα. Με κυνηγάνε πάρα πολλοί άνδρες» δήλωσε η Μαρία Αλεξάνδρου στη «Super Κατερίνα».

Το μοντέλο κατέφυγε στη Δικαιοσύνη, κατονομάζοντας ως δράστες τον πρώην σύντροφό της, τη σύζυγό του, την ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής και τον σύζυγό της (είναι κουμπάροι τους), καθώς και τον 16χρονο γιο του πρώτου ζευγαριού. Σύμφωνα με τη μήνυση της Αλεξάνδρου, ο βασανισμός της έγινε μπροστά στα μάτια του 16χρονου, ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.

Η δικηγόρος των κατηγορουμένων για την υπόθεση, πάντως, κάνει λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. «Πρόκειται για μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας, φανταστικούς πρωταγωνιστές και φανταστικά γεγονότα. Οι εντολείς μου, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουν καταφύγει πλέον στη Δικαιοσύνη, διότι έχουν καταρρεύσει από τον ανελέητο πόλεμο συκοφαντίας, οχλήσεων, ύβρεων και δυσφημήσεων από την πλευρά της μηνύτριας» ανέφερε η Ανθούλα Ανάσογλου. 

Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες το επόμενο διάστημα και επανήλθε στην επικαιρότητα λόγω της ληστείας την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 36χρονος πήγε και απαίτησε πίσω χρήματα, που είχε δώσει στην ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου ομορφιάς η 56χρονη σύντροφός του, διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου.

Ο άνδρας προσκόμισε μία απόδειξη στην οποία αναγράφονταν τα στοιχεία της συντρόφου του και απαίτησε να της επιστραφούν 600 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι εξαπατήθηκε. Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, την έσπρωξε, άρπαξε ένα κουτί με 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκε. Ο άνδρας συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα κατοικίας του μία φορά τον μήνα.