Ένας άνδρας που παραλίγο να πέσει θύμα τηλεφωνικής απάτης από επιτήδειους που είναι γνώριμοι των αρχών, περιέγραψε τον τρόπο που γλίτωσε και δεν έδωσε τα χρήματα που ζητούσαν οι δράστες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ανέφερε πως δέχτηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα που δήλωσε αστυνομικός και ισχυρίζονταν πως η κόρη του χτύπησε με το αμάξι ένα 7χρονο κοριτσάκι.

«Μου ‘πε “είμαι η αστυνόμος τάδε, μία Αντωνιάδου και τώρα την έχουμε μέσα στο τμήμα”. Εγώ έκανα πως πανικοβλήθηκα, “πω πω το παιδί μου”, λέω “πού έμπλεξε”, μου λέει “μην ανησυχείτε”, αυτή που υποτίθεται ήταν αστυνόμος», είπε χαρακτηριστικά.

«Ζητάει 200.000 ευρώ αλλιώς θα πάει μέσα στη φυλακή η κόρη σας. Μου λέει “20.000 ευρώ να δώσεις και καθάρισες”, λέω “δεν έχω εγώ τόσα χρήματα”, λέει “πόσα χρήματα έχετε;”. Με ρώτησε “την κόρη σας πώς την λένε”, λέω “Αλεξάνδρα”, ενώ την κόρη μου την λένε Αρετή. Εκεί κατάλαβα ότι είναι όλα ψέματα», πρόσθεσε στη συνέχεια..

«Τα παίρνεις τα χρήματα μου λέει, τα βάζεις σε μία σακούλα να μην φαίνονται και θα τα φέρεις λέει όπου θα σου πούμε. Ξεκινάς και φεύγεις και θα έρθεις στην πλατεία Καραϊσκάκη, είναι το τάδε ξενοδοχείο, ακριβώς από την απέναντι πλευρά θα σε περιμένουμε για να λήξουμε το θέμα», είπε, αλλά ανέφερε πως οι δράστες δεν εμφανίστηκαν ποτέ, γιατί κατάλαβαν πως αποκαλύφθηκε το σχέδιο τους.

Έπειτα, είπε πως οι αρχές του ανέφεραν ότι «είναι Βούλγαροι, τους έχουμε ξαναπιάσει, τους πάμε μέσα και τους αφήνουμε».