Πέρα από τον καβγά του Μεϊμαράκη – Καμμένου στο debate, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστρεψε τα βέλη του και στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Την ώρα της τοποθέτησης του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε στον Αλέξη Τσίπρα «Ξέρω ότι θες να με χτυπήσεις, γιατί βάζεις τον Πάνο να κάνει τη βρώμικη δουλειά;». Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε: «Μην με μπλέκεις εμένα σ’ αυτά».

Η συγκεκριμένος διάλογος αποτελεί συνέχεια σε όσα έγιναν χθες με τη συνέντευξη του Καμμένου στην ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης πήρε τηλέφωνο στην ΕΡΤ για να απαντήσει σε όσα τον κατηγορούσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχετικά με την υπόθεση με τα υποβρύχια.

Σύμφωνα με το MEGA, η ΕΡΤ απάντησε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη πως σύμφωνα με τους όρους που έχουν μπει από τη διακομματική δεν επιτρέπεται να «σπάσει» το 45λεπτο του κάθε πολιτικού αρχηγού, γι αυτό δεν γίνεται να βγει στον αέρα ο κ. Μεϊμαράκης. Παρόλο που ο πρόεδρος της ΝΔ επέμεινε να παρέμβει, έστω και μετά τη συνέντευξη Καμμένου, η ΕΡΤ δεν άλλαξε στάση και τον παρέπεμψε στο νομικό της τμήμα.